Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνεχίζεται το έργο Πάρκο “Μερά”

17 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Μειώνεται το κόστος κατασκευής και συντήρησης και ολοκληρώνεται εντός του έτους

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ Δημοσθένης Κουπτσίδης την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011 συνοδευόμενος, από την αρμόδια Αντιδήμαρχο κ. Αικατερίνη Πέτρου, επισκέφθηκε τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών όπου και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους υπαλλήλους καθώς και από τον εκπρόσωπο της αναδόχου κοινοπραξίας, για την πορεία των εργασιών του  έργου “Ανάπλαση του Πάρκου «Μερά» , ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια πρασίνου στην είσοδο της πόλης των Γρεβενών.
Μετά από γόνιμο διάλογο και ανταλλαγή απόψεων για την βελτίωση – αναμόρφωση της υπάρχουσας μελέτης, αποφασίστηκε η συνέχιση του έργου με ήπιες αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις στο χώρο, χωρίς υπερβολές, έτσι ώστε το πάρκο να γίνει λειτουργικό και επισκέψιμο από μικρούς και μεγάλους.

Με την απόφαση αυτή μειώνεται αισθητά το κόστος κατασκευής αλλά και της συντήρησης του πάρκου μετά την ολοκλήρωση του.
Τέλος ζητήθηκε από τον ανάδοχο του έργου να τηρηθεί αυστηρό χρονοδιάγραμμα έτσι ώστε το έργο να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση εντός του έτους (Έχει ήδη περάσει ένας χρόνος 28-5-2010 από την υπογραφή της σύμβασης).
Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες στη συνάντηση πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Πάρκο όπου ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες του έργου.

This entry was posted on Παρασκευή, 17 Ιουνίου, 2011 at 21:09 and is filed under ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply