Πλήθος δημοσιογράφων και περίεργων τον περίμενε κατά την άφιξή του

Ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου, Ντοµινίκ Στρος-Καν, δήλωσε σήµερα στη Νέα Υόρκη αθώος για τις κατηγορίες ότι προσπάθησε να βιάσει µια καµαριέρα στο ξενοδοχείο «Sofitel» του Μανχάταν – κατηγορία που του έχει έως τώρα στοιχίσει όχι µόνο τη θέση του στο ΔΝΤ, αλλά και τις προεδρικές φιλοδοξίες του στη Γαλλία.
Ο Στρος-Καν έφτασε στο δικαστήριο το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα) συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τη διάσημη δημοσιογράφο Αν Σενκλέρ. Τον περίμενε ένα πλήθος από δημοσιογράφους και περίεργους. Εκεί ήταν και μια ομάδα ξενοδοχοϋπαλλήλων, για να εκφράσει τη συμπαράστασή της προς την καμαριέρα του Sofitel. «Ντροπή σου», του φώναξαν κάποιοι από αυτούς, την ώρα που ο Στρος-Καν έμπαινε στο κτίριο του δικαστηρίου.
Ο δικηγόρος του, Μπέντζαµιν Μπράφµαν, συνήγορος των σταρ και ειδικός στο να κερδίζει υποθέσεις που µοιάζουν χαµένες, είχε προαναγγείλει ότι ο πελάτης του θα δηλώσει αθώος, κατά τη σημερινή εμφάνισή του ενώπιον του δικαστή Μάικλ Οµπους, όπως δημοσιεύουν «Τα Νέα».
Πάντως ο εισαγγελέας θα πει ότι η µηνύτρια είναι µια αφοσιωµένη µουσουλµάνα που µεγαλώνει µόνη της το παιδί της και παγιδεύτηκε από έναν ισχυρό σεξουαλικό εγκληµατία, ενώ η υπεράσπιση θα υποστηρίξει ότι το σεξ ήταν συναινετικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.