Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μπάμπης Πενλίδης: “Υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον θέλει να έρθει να βοηθήσει την ομάδα του Πρωτέα”…

3 Ιουνίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

…”Συνεχίζουμε πιο δυνατά”
πενλιδισ
Συνέντευξη για όλα όσα απασχολούν την ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών, παραχώρησε στον Star-Fm 933, την Παρασκευή 3 Ιουνίου ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Πενλίδης. Αναφερόμενος στην περσινή πορεία του Πρωτέα είπε πως : παρά το ότι έπεσε κατηγορία κρίνετε θετική και πως φέτος θα συνεχίσουμε με παίκτες που ήδη είχαμε στο δυναμικό μας αλλά και με δικά μας παιδιά που έχουν αποκτήσει εμπειρία από την μεγαλύτερη κατηγορία και μπορούν να προσφέρουν πολλά ακόμη στην ομάδα”. Ανέφερε ακόμη πως “χρειάζεται ο Πρωτέας να έχει κοντά του όλους αυτούς που αγαπούν το μπάσκετ και να βοηθήσουν ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί“..

Συνεχάρη τους προπονητές όλων των τμημάτων της ομάδας,  οι οποίοι κάνουν πολύ καλή δουλειά και ανέφερε ακόμη πως ο Πέτρος Μουρουζίδης έχει προσφέρει πολλά και ευελπιστεί να τον έχουν και του χρόνου. Οι παίκτες Βασίλης Μίχος και Θανάσης Βλάχος έχουν φύγει από την ομάδα ενώ όλοι οι άλλοι συνεχίζουν να συζητούν με τη διοίκηση για ενδεχόμενη συμμετοχή τους στο νέο σχήμα της ομάδας.

Ο Μπάμπης Πενλίδης είπε ακόμη πως η ομάδα δεν στηρίχθηκε οικονομικά από τους φορείς όσο θα έπρεπε και ξεκαθάρισε πως της οφείλουν χρήματα τόσο η ΓΓ Αθλητισμού όσο και η ΕΚΑΣΔΥΜ . Αναφερόμενος στην μεταγραφή του αθλητή (του Ολυμπιακού σήμερα) Κώστα Παπανικολάου στον ΑΡΗ, η ομάδα έλαβε από το 2006 μέχρι και τώρα συνολικά 20.000 € , της χρωστάνε ακόμη 5.000 και πως αυτά που ακούγονται και γράφονται για μεγαλύτερα ποσά δεν ευσταθούν και είναι ψευδή.

Παραδέχτηκε πως ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Κοσματόπουλος “μάτωσε” για τον Πρωτέα και καταλήγοντας ευχήθηκε η επόμενη χρονιά να φέρει ξανά στο Γυμναστήριο όλους τους απλούς φιλάθλους, τους οποίους και  ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στην πορεία της ομάδας των Γρεβενών…

This entry was posted on Παρασκευή, 3 Ιουνίου, 2011 at 16:48 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply