Μετά την επιτυχία της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΕΑΥ Γρεβενών,ο Αντιπεριφερειάρχής Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Δημοσθένης Κουπτσίδης έστειλαν τα παρακάτω συγχαρητήρια μηνύματα:
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας. Οι ποδοσφαιριστές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κατάφεραν να επικρατήσουν σε έναν εξαιρετικό τελικό της επίσης άξιας ομάδας της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, κατακτώντας για πρώτη φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας. Εύχεται στους «ποδοσφαιριστές» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών να έχουν πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους με οδηγό το «ευ αγωνίζεσθαι».
Η νίκη αυτή μας έκανε όλους να αισθανθούμε υπερήφανοι για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών. Απέδειξαν στην πράξη ότι μπορούν με τον ίδιο ζήλο που διακρίνονται στα καθήκοντά τους να διακριθούν και σε άλλους τομείς, όπως του εθελοντισμού και του υγιούς αθλητισμού.
Όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Γρεβενών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν μοναδικό αγώνα, έναν αγώνα παράδειγμα για το ποδόσφαιρο.Ο Δήμος Γρεβενών δηλώνει «παρών» σε αυτές τις εκδηλώσεις και στηρίζει προσπάθειες που έχουν ως στόχο όχι μόνο την αναβάθμιση του Αθλητισμού στα Γρεβενά αλλά και την προβολή των Γρεβενών Πανελλήνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.