“Ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι ατυχημάτων”..

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης έστειλε προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ» Α.Ε. κ. Μουρατίδη την παρακάτω επιστολή με θέμα: Οδοφωτισμός Εθνικής Οδού από Ανατολικό Α/Κ Γρεβενών έως  Γρεβενά.
«Σας καθιστούμε γνωστό ότι το τμήμα οδοφωτισμού του ανατολικού Α/Κ Γρεβενών έως Γρεβενά που έχει εκτελεστεί από εσάς, στερείται  ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι ατυχημάτων και να τίθεται σε κίνδυνο η ασφαλής διέλευση των δημοτών μας και των επισκεπτών της πόλης των Γρεβενών. Σημειώνουμε μάλιστα ότι έχουν ήδη στο σημείο αυτό διαπιστωθεί σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Έχοντας υπ΄ όψιν μας την αλληλογραφία σας με την ΔΕΣΕ, σας παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε άμεση παράδοση του έργου, ως προαπαιτούμενο για την ολοκλήρωση του οδοφωτισμού. Η ασφάλεια των πολιτών, δεν επιδέχεται καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε άλλες
-οποιεσδήποτε- αιτίες, πολύ δε περισσότερο σε τυχόν αστικού τύπου διαφορές σας, με την κατασκευάστρια εταιρεία».

Η ανωτέρω επιστολή κοινοποιήθηκε και προς: α) τον Βουλευτή Νομού Γρεβενών κ. Χαντάβα, β) στη Δ/νση Ελέγχου συντήρησης Έργων ( Δ.Ε.Σ.Ε.) Δυτικής Μακεδονίας.

Δήμος Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.