Από το Blog  του ΑΕΤΟΥ- ΓΡΕΒΕΝΑ, λάβαμε το εξής μήνυμα:

Διαμαρτυρόμαστε ειρηνικά και αυθόρμητα.Πάμε από νωρίς στη συγκέντρωση,στις 6μμ.Όσοι δεν μπορούν ας έρθουν και αργότερα. Πολλές κάμερες, φωτογραφικές μηχανές και τηλέφωνα νέας γενιάς, θα αποτρέψουν τυχόν ανεπιθύμητες δράσεις.
ΟΧΙ σημαίες, πλακάτ, πανώ, δεν βάφουμε τοίχους, παρτέρια, παγκάκια με συνθήματα, και κρατάμε το χώρο καθαρό όσο γίνεται.
ΞΥΠΝΑΜΕ και δηλώνουμε παρών.
Ειρηνικά και αυθόρμητα.
Δηλώνουμε ειρηνικά την αγανάκτησή μας κατά της κρίσης.Κατά όλων αυτών που μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αυθόρμητα, χωρίς κόμματα ομάδες και ιδεολογίες.
Διευκρινιστική δήλωση:
Με αφορμή την απήχηση που είχε η εκδήλωση διαμαρτυρίας,πρέπει να μοιραστούμε κάποιες σκέψεις μας.Δεν είμαστε ομάδα, κόμμα,σύλλογος ή κάτι άλλο.Φτιάξαμε, πολύ απλά, μία εκδήλωση για να βρεθούμε ειρηνικά.
Το “ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ” το υιοθετήσαμε από την ελεύθερη μετάφραση των συμβατικών μέσων για την ισπανική λέξη του κινήματος Indignados.
Η λέξη Αγνακτισμένοι δεν θέλει με τίποτα να υποκινήσει ή να υποδείξει τον τρόπο.Απεναντίας,δηλώσαμε από την αρχή ότι θέλουμε να βρεθούμε ειρηνικά και αυθόρμητα.Χωρίς σχέδιο και πλάνο. Μόνο να δηλώσουμε την ειρηνική διαμαρτυρία μας.
Ο καθένας στην σελίδα της διαμαρτυρίας εκφράζει τον εαυτό του και μόνον αυτόν. Χωρίς επιτροπές και ψήφους.Αρα, καλούμε τον καθένα να είναι υπεύθυνος των λόγων και των πράξεων του. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι αρνητικό. Όμως, να μην δημιουργείται άλλη εντύπωση,από ό,τι ισχύει.
Δηλαδή μια ειρηνική και αυθόρμητη σύναξη.
Δικός μας αρχικός στόχος είναι να κατεβούμε με τα παιδιά μας,να γνωριστούμε με κάποιους, να συναντήσουμε φίλους και γνωστούς. Με αφορμή αυτό που όλοι ζούμε. Χωρίς σημαίες και πλακάτ, χωρίς κόμματα και οργανώσεις.
Αυθόρμητα.
Οι διαχειριστές της σελίδας δεν είναι οργανωτές της εκδήλωσης. Ξεκίνησαν δύο και μετά για πρακτικούς λόγους (κυρίως διάδοσης) γίναν περισσότεροι.Όπως όλοι σας,είμαστε και εμείς αποκλειστικοί υπεύθυνοι των λόγων και πράξεών μας και εκφράζουμε μόνον τους εαυτούς μας.

Δηλώσεις συμμετοχής στο  Face Book. Αναζητήστε ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

Περιμένουμε τις φωτογραφίες και τα βίντεο στο mail : starfm@windowslive.com και στο info@star-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.