Διαβάστε το ιστορικό της υπόθεσης…

Ο κτηνοτροφικός σύλλογος Δεσκάτης πριν από 2 μήνες κατέθεσε αίτημα για έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο με θέμα την λειτουργία του σφαγείου. Αφού το απέφευγαν και το ανέβαλαν 2-3 φορές ,το έβαλαν στο δημ.συμβούλιο στις 21-03-11 ημέρα Δευτέρα ως τελευταίο θέμα και ο κόσμος ταλαιπωρούνταν έως τις 10 το βράδυ που άρχισε η συζήτηση. Εκεί ξεκαθάρισε ότι ενώ ήδη από την προηγούμενη δημοτική  αρχή είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την προέκταση του σφαγείου, και έτσι την απόκτηση κωδικού, και είχε μάλιστα εξασφαλιστεί και η πρώτη χρηματοδότηση η παρούσα δημ. αρχή δεν συνέχισε αυτές τις διαδικασίες.
Διαφάνηκε ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα από τις αρχές του 2007 που παρέλαβε έως το Ιούνιο του 2009 για την προέκταση και την απόκτηση κωδικού των σφαγείων αλλά δεν μας ξεκαθάρισαν: ήταν πολιτική βούληση το ότι τα σφαγεία δεν χρειαζόταν προέκταση και κωδικό ή απλά αδιαφορία.
Και αφού τους δόθηκε τελεσίγραφο τον Ιούνιο του 2009 ότι πρέπει να κλείσουν μέχρι τέλος του 2009 αν δεν πάρουν κωδικό,και δόθηκε μάλιστα παράταση για αυτό μέχρι τον Μάιο του 2010,δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν μέχρι σήμερα,και ενώ μας έλεγαν στις εκλογές ότι τα Χριστούγεννα θα δουλέψουν και κατόπιν σε 20 μέρες και ξανά σε 20 μέρες φτάσαμε στο δημ.συμβούλιο στις 22-03-11 να μας πουν ότι θα πάρουν ακόμη 5-8 μήνες .
Ακούσαμε μάλιστα τους 2 αντιδημάρχους να αλληλοσυγχαίρονται για αυτή την κατάσταση.
Τι συμβαίνει; συνεχίζεται να αδιαφορείτε παρά την κατακραυγή του κόσμου και την τεράστια οικονομική ζημιά για τον τόπο ή βαδίζετε κουτουρού και δεν ξέρετε τι να φτιάξετε;
Την ζημιά την οικονομική κ Μίγγο και κ Παπαντώνη στους κτηνοτρόφους , στους άνεργους εκδοροσφαγείς, τον Δήμο Δεσκάτης που χάνει χρήματα,τα εμπορικά καταστήματα που χάνουν λεφτά από τον κόσμο που ερχόταν,ποιός θα την πληρώσει;
Εάν και αυτή την φορά μας κοροιδέψετε,τότε καλύτερα να φύγετε από αυτόν τον τόπο και αν όχι θα σας διώξουμε εμείς με τις γκλούτσις.

Κτηνοτροφικός Σύλλογος Δεσκάτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.