Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Χρήστου Ντόλλα, μετά από 50 χρόνια…

11 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Συνάδελφοι,

“Μετά από πενήντα χρόνια συνδικαλιστικής δράσης, υπέβαλα την παραίτησή μου από το αξίωμα του Προέδρου των Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Γρεβενών, λόγω ηλικίας.

Πιστεύω ότι όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα με αξιοκρατία και συνέπεια τους σκοπούς για τους οποίους με εμπιστευθήκατε δηλαδή την εκπροσώπησή σας δια του Συλλόγου μας.

Σύλλογο τον οποίο παρέδωσα σε άριστη κατάσταση στη νέα Διοίκηση, η οποία προέκυψε μετά από τις εκλογές και την οποία εύχομαι καλή συνέχεια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που απάρτιζαν τα κατά καιρούς Διοικητικά Συμβούλια για τη συνεργασία που είχαμε.

Επίισης θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη για την αμέριστη ηθική και υλική βοήθεια που μας προσέφερε ως Νομάρχης τα τελευταία χρόνια, όπως επίσης και τον πρώην Δήμαρχο κ.Γιώργο Νούτσο για τα ωραία ΚΑΠΗ που κάναμε. Ευχαριστώ και τον Βουλευτή Γρεβενών κ.Αθανάσιο Χαντάβα για την εύκολη πρόσβαση που είχα μαζί του και την προώθηση από μέρους του αιτημάτωβνν μας προς τα Υπουργεία για θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των συνταξιούχων.

Τέλος να ευχαριστήσω το Επιμελητήριο Γρεβενών για την διαχρονική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια”.

Χρήστος Ντόλλας

This entry was posted on Τετάρτη, 11 Μαΐου, 2011 at 14:43 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply