Ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (τακτικά και αναπληρωματικά) του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση της λαϊκής συνέλευσης της 07-5-2011, εκφράζοντας μʼ αυτόν τον τρόπο τη διαμαρτυρία μας για την  οριστική κατάργηση του Δημοτικού Σχολείου και τη συγχώνευσή του στην Κιβωτό, αλλά και για την  πλήρη εγκατάλειψη του τόπου μας από την πολιτεία, καθώς επίσης και για το κλίμα της ιδιώτευσης, του έντονου ωχαδερφισμού, κομματισμού και ατομικού συμφέροντος που κυριαρχεί.

Κατόπιν αυτού καλούμε τα μέλη του Συλλόγου στην 9η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου που θα γίνει την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 και ώρα 8.00 μ.μ στην αίθουσα του Συλλόγου.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

1. Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα και πρόγραμμα δράσης για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

2. Οικονομικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου και έκθεση της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

3. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Στη συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακά εντάξει.

Όσοι και όσες επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου,  πρέπει να το δηλώσουν γραπτά στη Γραμματέα του Συλλόγου Ελένη Κ. Παπαζήση μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011.

Νέα μέλη στο Σύλλογο μπορούν να γίνουν όσοι το επιθυμούν μέχρι και την έναρξη της Συνέλευσης.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 στις 8.00μ.μ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                Η Γεν. Γραμματέας

Αργύριος Καραλιόλιος                          Ελένη Κ. Παπαζήση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.