Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το διακανονισμό των οφειλών της ΔΕΥΑΓ προς τη ΔΕΗ ζητά ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών Θανάσης Χαντάβας -Αναφορά και προς την Τίνα Μπιρμίλη

5 Μαΐου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών Αθανάσιος Χαντάβας απέστειλε στις 5-5-2011 επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε Αρθούρο Ζερβό στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Σας διαβιβάζω επιστολή που απέστειλε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Γρεβενών ( Δ.Ε.Υ.Α.Γ) προς το Γενικό Διευθυντή Εμπορίας κ. Λάζαρο Καραλάζο, από την οποία προκύπτει ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Γ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αδυνατεί να εξοφλήσει συσσωρευμένες παλιές οφειλές και προτείνει διακανονισμό και οριστική εξόφληση του χρέους εντός του 2012.
Αντιλαμβάνομαι κ. Πρόεδρε τις δυσκολίες που και εσείς αντιμετωπίζετε, αλλά οφείλω να επισημάνω ότι ενδεχόμενη μη ικανοποίηση του αιτήματος της Δ.Ε.Υ.Α.Γ, θα έχει τραγικές συνέπειες στους δημότες των Γρεβενών, οι οποίοι θα επιβαρυνθούν με μεγάλες αυξήσεις στην τιμή πώλησης του νερού ή θα στερηθούν το νερό λόγω της αναγκαστικής διακοπής της λειτουργίας των αντλιοστασίων.
Για τους λόγους αυτούς σας παρακαλώ θερμά κ. Πρόεδρε να εξαντλήσετε κάθε δυνατότητα ώστε να ικανοποιηθεί το αίτημα της Δ.Ε.Υ.Α.Γ.
Με την πεποίθηση ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο αίτημά μου, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων κατέθεσε στις 4-5-2011 ο Βουλευτής του Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας, απευθυνόμενος προς την Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη.

Αντικείμενο της Αναφοράς είναι η επιστολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας) προς το Υ.Π.Ε.ΚΑ, με την οποία ζητείται η επίσπευση της έκδοσης του προεδρικού διατάγματος για το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου και η τροποποίηση της υφιστάμενης ΚΥΑ η οποία προβλέπει πιο αυστηρούς όρους στην Περιφερειακή Ζώνη από αυτούς που ισχύουν για τον πυρήνα του Εθνικού Πάρκου.

 

This entry was posted on Πέμπτη, 5 Μαΐου, 2011 at 17:46 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply