Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, που δόθηκε στους Προέδρους των ΚΤΕΛ,για να ενημερώσουν κι αυτοί με τη σειρά τους μαθητές, γονείς, σχολεία και όλους τους ενδιαφερόμενους, αναφέρουν πως διακόπτουν τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών από την Δευτέρα 2 Μαΐου. Ειδικότερα: ” Από 2 Μαΐου, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να διακόψουμε τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία, λόγω μη εξόφλησης των οφειλόμενων από το Κράτος ποσών του έτους 2010 και του πρώτου τριμήνου του 2011.
Το κόστος της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών (πετρέλαια, μισθοί, συντήρηση λεωφορείων, κτλ.) είναι τεράστιο και το οικονομικό αδιέξοδο, στο οποίο έχουμε περιέλθει από τέτοιες οφειλές δεν μας επιτρέπει να το επωμισθούμε, λόγω έλλειψης χρημάτων”.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη για το θέμα, μας μετέφερε πως σύμφωνα με έγγραφο που έφτασε στο γραφείο του, θα δοθούν χρήματα τις επόμενες μέρες μειωμένα κατά 20% και θα αφορούν οφειλές του 2010. ” Μέχρι στιγμής πάντως δεν πιστώθηκε κανένας λογαριασμός” είπε.
Σύμφωνα τώρα με κύκλους των ιδιοκτητών των ΚΤΕΛ Γρεβενών, εμμένουν στην άρνησή τους να πραγματοποιήσουν δωρεάν δρομολόγια στους μαθητές ακόμη κι αν πληρωθούν τις οφειλές προς αυτούς της προηγούμενης χρονιάς. Συγκεκριμένα ανέφεραν στον Star-fm: “Σε λίγες μέρες τελειώνει η σχολική χρονιά και δεν έχουμε πάρει καθόλου χρήματα για το 2011. Εάν δεν πληρωθούμε και αυτά, τότε θα σταματήσουμε επ’ αόριστο”..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.