Μέχρι και δύο μήνες νωρίτερα διαλύονται οι σχέσεις των χρηστών του Tweeter σε σχέση με τους υπόλοιπους

Είναι γνωστό ότι το μυστικό πίσω από την επιτυχία της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Twitter είναι η συντομία: οι χρήστες συμπτύσσουν τις σκέψεις τους σε μόλις 140 χαρακτήρες. Αλλά φαίνεται ότι αυτή η τάση επεκτείνεται και σε άλλους τομείς της ζωής των «Τουιτερόφιλων». Σύμφωνα με νέα έρευνα οι ρομαντικές σχέσεις των χρηστών του δημοφιλούς ιστότοπου διαρκούν λιγότερο από τις υπόλοιπες και μάλιστα τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα όσο αυτοί μεγαλώνουν.
Τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν από την OkTrends, το τμήμα ερευνών της ιστοσελίδας γνωριμιών OkCupid, από μία έρευνα που διεξήχθη σε 833.987 από τους 7 εκ. χρήστες του Twitter. Διαπιστώθηκε η διάρκεια της σχέσης ενός 18χρονου χρήστη του Twitter είναι κατά μέσο όρο οι εννέα μήνες ενώ των «μή χρηστών του Twitter» – των «υπολοίπων» – οι εννιάμιση μήνες.
Ωστόσο, το πρόβλημα επιδεινώνεται καθώς η ηλικία των χρηστών αυξάνεται: στην ηλικία των 50 η διαφορά στη διάρκεια της σχέσης αγγίζει τους δύο μήνες.
Τότε ο μέσος όρος της διάρκειας των σχέσεων των φίλων του Twitter είναι 15 μήνες ενώ των υπολοίπων 17.
«Δυστυχώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποιός παρατάει ποιόν. Αν δηλαδή οι χρήστες του Twitter είναι πιο ενοχλητικοί ή πιο επιπόλαιοι από τους υπολοίπους» αναφέρει η OkTrends. Τα αποτελέσματα για το Twitter συμπεριλαμβάνονται σε μία ευρύτερη έρευνα που αποκαλύπτει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των χρηστών του.
Άλλη επιμέρους δημοσκόπηση έδειξε ότι οι γυναίκες που γυμνάζονται δεν φθάνουν εύκολα σε οργασμό. «Δεν πρόκειται για διατριβή: απλά συγκρίσεις, συσχετίσεις και κυρίαρχες τάσεις» αναφέρει η OkTrends στην ιστοσελίδα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.