Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Πέτρος Σιούλης» του Διοικητηρίου Γρεβενών «Κώστας Ταλιαδούρης» τακτική συνάντηση – συζήτηση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Γρεβενών στο πλαίσιο κατάρτισης και ψήφισης του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του Δήμου Γρεβενών για το έτος 2011.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία της πλειοψηφίας των μελών της Επιτροπής Διαβούλευσης (ενός νέου Οργάνου) και συζητήθηκαν θέματα λειτουργικά της Επιτροπής, του ρόλου της αλλά και θέματα διοικητικά, οικονομικά, διαχειριστικά και τεχνικά σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου Γρεβενών αλλά και τη συμβολή του συγκεκριμένου θεσμικού οργάνου στη διαδικασία υποβολής προτάσεων αξιολόγησης και ψήφισης  από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα εισηγήθηκε η κ. Αικατερίνη Πέτρου και τον  Οικονομικό Προγραμματισμό για το έτος 2011 ο κ. Αθανάσιος Καραγιάννης.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Απόστολος Τσένης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Παρασκευαϊδης, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Δημήτριος Ζήσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάιος Κόραβος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.