Από τον Δήμο Γρεβενών λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:
Τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2011, πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών στο Δημοτικό Κατάστημα ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση στο πλαίσιο κατάρτισης και ψήφισης του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του Δήμου Γρεβενών για το έτος 2011.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία των προέδρων όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Γρεβενών και συζητήθηκαν θέματα διοικητικά, οικονομικά, διαχειριστικά και τεχνικά σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία των Τοπικών Κοινοτήτων.
Το Τεχνικό Πρόγραμμα εισηγήθηκε η κ. Αικατερίνη Πέτρου και τον Οικονομικό Προγραμματισμό ο κ. Αθανάσιος Καραγιάννης.
Στη συνάντηση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Απόστολος Τσένης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, Αικατερίνη Πέτρου, Χρήστος Παρασκευαϊδης, Λευτέρης Χατζηγεωργίου και Ιωάννης Νασίκας καθώς και ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Δημήτριος Ζήσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βάιος Κόραβος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.