Βραβεύεται για τέταρτη φορά το Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών από την  Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης για την επιτυχημένη συμμετοχή του στο Διεθνές Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία». Πιο συγκεκριμένα:
Από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ) πήραμε στις 22 Μαρτίου 2011 το παρακάτω μήνυμα:
Προς Τον/την Υπεύθυνο Εκπαιδευτικό του Δημοτικού Σχολείου Αμυγδαλεών του Διεθνούς Δικτύου Π.Ε. «Οικολογικά Σχολεία»
Αγαπητοί φίλοι,
Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, η Δ/νση Β’/βάθμιας Εκπ/σης Πειραιά και η Δ/νση Α’/βάθμιας Εκπ/σης Α’ Αθηνών, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Οικολογικά Σχολεία» συνδιοργανώνουν Εκδήλωση Βράβευσης των σχολείων και των εκπαιδευτικών των σχολείων που συμμετέχουν με επιτυχία στο Δίκτυο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Το σχολείο σας περιλαμβάνεται στα σχολεία στα τα οποία θα απονεμηθεί έπαινος. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να συμμετέχετε στην εκδήλωση και να παραλάβετε τον έπαινο σας και να παρακολουθήσετε δρώμενα από σχολεία που συμμετέχουν επιτυχημένα στο Δίκτυο περισσότερα από δύο χρόνια και θα βραβευθούν με την Πράσινη Σημαία των Οικολογικών Σχολείων.

Δεδομένου ότι επιθυμούμε να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότερα σχολεία στην εκδήλωση σας επισημαίνουμε ότι ο αριθμός συμμετοχών ανά σχολείο, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 2 άτομα.

Παρακαλούμε, εφόσον επιθυμείτε να συμμετάσχετε, να μας αποστείλετε συμπληρωμένη με τα ονόματα των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετέχουν, την επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της ΕΕΠΦ, με φαξ στο 210 3225285 ή με e-mail στο education@eepf.gr, προκειμένου να προετοιμαστεί η εκδήλωση.

Η εκδήλωση πρόκειται να διεξαχθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς το Σάββατο 9 Απριλίου 2011  από τις 09:00 έως τις 14:00.

Θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε ηλεκτρονικά, μια φωτογραφία από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην υλοποίηση του Προγράμματος Π.Ε. προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στην παρουσίαση με τα ονόματα των σχολείων και των εκπαιδευτικών που βραβεύονται.

Επίσης θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας στείλετε τα ονόματα όλων των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στο Δίκτυο, καθώς θα δοθεί ονομαστικά βραβείο στον κάθε εκπαιδευτικό χωριστά.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Για την Παιδαγωγική Ομάδα του Δικτύου

Δαρεία-Νεφέλη Βουρδουμπά

Υπεύθυνη Συντονισμού Δικτύου «Οικολογικά Σχολεία»

Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ)

Σχόλιο δικό μας: Θα είμαστε εκεί να παραλάβουμε τον έπαινο και ελπίζουμε να μην καταργηθεί το Σχολείο μας. Διαφορετικά θα συμβεί το οξύμωρο να “βραβεύεται ένα σχολείο που κλείνει…”

Ο προϊστάμενος του Σχολείου

Αργύριος Καραλιόλιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.