“Τα κόμματα έχουν θεσμικό ρόλο και θα πρέπει να λειτουργούν για το γενικό συμφέρον” δήλωσε στον σταθμό μας ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Γρεβενών Θανάσης Νούτσος, αναφερόμενος στις συναντήσεις που πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ με στελέχη διάφορων Υπουργείων για ζητήματα της Περιφέρειας. ” Εάν υπάρχουν μελέτες από την πλευρά του Δήμου ας τις καταθέσει στη Διαχειριστική Αρχή για να προχωρήσουν” είπε ο Θανάσης Νούτσος και κατέληξε λέγοντας πως θα πρέπει να φωνάζουμε έτσι ώστε να προχωρήσουν τα ζητήματα και όχι να σιωπούμε. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη σε χαμηλή ποιότητα ήχου πατώντας πάνω στο αρχείο: 060411 starfm 933 ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

“Δεν προσπαθούμε να υποκαταστήσουμε τους φορείς αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε να τρέξουν κάποιοι περισσότερο διότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν” είπε στον STAR-FM ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δυτ. Μακεδονίας Κώστας Κυτίδης. Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη πατώντας πάνω στο αρχείο:

060411 starfm 933 ΚΩΣΤΑΣ ΚΥΤΙΔΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Οι συνεντεύξεις δόθηκαν με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης. Δείτε τες  εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.