Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διαμαρτυρία του Γυμναστικού Συλλόγου Κοζάνης

4 Απριλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η διαμαρτυρία κοινοποιήθηκε προς Ε.Σ.ΠΕ.Μ.  Γιαννιτσά

Ο Γ.Σ. Κοζάνης, μετά τα κωμικοτραγικά γεγονότα που συμβαίνουν στα πρωταθλήματα των παμπαίδων και παγκορασίδων και αφορούν στην αντικανονική συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στα τρία αναπτυξιακά πρωταθλήματα, είναι αναγκασμένος να προβεί στη συγκεκριμένη διαμαρτυρία – πρόταση.
Καθώς, λοιπόν, τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν παραβίαση της διάταξης τόσο της Γενικής Προκήρυξης όσο και της Ειδικής Προκήρυξης πρωταθλημάτων της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και καθώς τα δύο προαναφερθέντα πρωταθλήματα βρίσκονται σε εξέλιξη, θέλουμε να προτείνουμε την αναστολή ή κατάργηση αυτών, αφού υπάρχει αλλοίωση στη βαθμολογία και τη συμμετοχή ομάδων στη Β’ φάση. Απαιτούμε από την Ένωση να εφαρμοστούν όλες οι προβλεπόμενες – από τον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων – κινήσεις για όποια Σωματεία χρησιμοποίησαν με αντικανονικό τρόπο αθλητές και αθλήτριές τους και στα τρία αναπτυξιακά πρωταθλήματα.
Τέτοια γεγονότα δεν προωθούν τη φιλοσοφία – θέση της Ομοσπονδίας, αλλά και την πραγματική έννοια του όρου “αναπτυξιακά πρωταθλήματα”. Αναρωτιόμαστε και απευθυνόμαστε πρωτίστως στα Σωματεία και δυετερευόντως στις διοργανώτριες αρχές, Ε.Σ.ΠΕ.Μ. και Ε.Ο.ΠΕ.:
“έτσι, κύριοι, θα οδηγήσουμε το άθλημά μας στην ανάπτυξη;”
“έτσι, κύριοι, θα ωθήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό;”
Στο Γυμναστικό Σύλλογο Κοζάνης είμαστε περήφανοι που ακολουθούμε κανόνες διεξαγωγής πρωταθλημάτων, σεβόμαστε αρχές και, προπαντός, τα παιδιά μας που έχουν μάθει να βαδίζουν με γνώμονα την ίση αξία και όχι με πονηριές παραγόντων και προπονητών, όπως συμβαίνει σε αρκετά Σωματεία.
Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψιν τα ανωτέρω που μοναδικό στόχο έχουν τη διατήρηση της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού ιδεώδους, στοιχεία που αναπτύσσονται μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.

This entry was posted on Δευτέρα, 4 Απριλίου, 2011 at 20:09 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΪ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply