Το Συμβούλιο της  Κοινότητας, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου  και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αμυγδαλεών εξέδωσαν το κάτωθι δελτίο τύπου: Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, αντιπροσωπεία από εκπροσώπους όλων των φορέων των Αμυγδαλιών (Εκκλησία, Πολιτιστικός Σύλλογος, Τοπική Κοινότητα, Αθλητικός Σύλλογος, Γεωργικός Συνεταιρισμός, μαζί με πάρα πολλούς κατοίκους του χωριού), είχε συνάντηση με το βουλευτή Γρεβενών κ. Χαντάβα Θανάση. Στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Βουλευτή, οι εκπρόσωποι των φορέων αφού πρώτα ευχαρίστησαν τον κ. Βουλευτή για τη δημόσια υποστήριξη του αιτήματός τους και την επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για να μη κλείσει το Δημοτικό Σχολείο των Αμυγδαλεών, του ζήτησαν να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν θα καταργηθεί το Σχολείο τους.

Ο κ. Βουλευτής, αφού αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά τους, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η κατάργηση του Δημοτικού Σχολείου τους και  υποσχέθηκε ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια (θα δώσει μάχη είπε χαρακτηριστικά), για να παραμείνει σε λειτουργία το 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών.

Δεσμεύτηκε τέλος, δηλώνοντας κατηγορηματικά, ότι το Σχολείο τους δεν πρόκειται να κλείσει και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως 2/θέσιο (κατά 99% δήλωσε χαρακτηριστικά).

Τον ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε.

Το δελτίο τύπου  υπογράφουν:

1. Για την Τοπική Κοινότητα Αμυγδαλεών

Ο Πρόεδρος    Αθανάσιος Πατσιαρίκας

2. Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλεών

Ο Πρόεδρος      Αργύριος Καραλιόλιος

3. Για τους Γονείς όλων των μαθητών του Σχολείου

Ο εκπρόσωπός τους Αθανάσιος Λιάκας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.