Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι φορείς των Αμυγδαλιών συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Θανάση Χαντάβα

28 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Το Συμβούλιο της  Κοινότητας, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου  και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Αμυγδαλεών εξέδωσαν το κάτωθι δελτίο τύπου: Το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011, αντιπροσωπεία από εκπροσώπους όλων των φορέων των Αμυγδαλιών (Εκκλησία, Πολιτιστικός Σύλλογος, Τοπική Κοινότητα, Αθλητικός Σύλλογος, Γεωργικός Συνεταιρισμός, μαζί με πάρα πολλούς κατοίκους του χωριού), είχε συνάντηση με το βουλευτή Γρεβενών κ. Χαντάβα Θανάση. Στη συνάντηση που έγινε με πρωτοβουλία του κ. Βουλευτή, οι εκπρόσωποι των φορέων αφού πρώτα ευχαρίστησαν τον κ. Βουλευτή για τη δημόσια υποστήριξη του αιτήματός τους και την επερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή για να μη κλείσει το Δημοτικό Σχολείο των Αμυγδαλεών, του ζήτησαν να πάρει ξεκάθαρη θέση για το αν θα καταργηθεί το Σχολείο τους.

Ο κ. Βουλευτής, αφού αναγνώρισε το δίκαιο αίτημά τους, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος η κατάργηση του Δημοτικού Σχολείου τους και  υποσχέθηκε ότι θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια (θα δώσει μάχη είπε χαρακτηριστικά), για να παραμείνει σε λειτουργία το 2/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεών.

Δεσμεύτηκε τέλος, δηλώνοντας κατηγορηματικά, ότι το Σχολείο τους δεν πρόκειται να κλείσει και θα συνεχίσει να λειτουργεί ως 2/θέσιο (κατά 99% δήλωσε χαρακτηριστικά).

Τον ευχαριστούμε πολύ και αναμένουμε.

Το δελτίο τύπου  υπογράφουν:

1. Για την Τοπική Κοινότητα Αμυγδαλεών

Ο Πρόεδρος    Αθανάσιος Πατσιαρίκας

2. Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλεών

Ο Πρόεδρος      Αργύριος Καραλιόλιος

3. Για τους Γονείς όλων των μαθητών του Σχολείου

Ο εκπρόσωπός τους Αθανάσιος Λιάκας

This entry was posted on Δευτέρα, 28 Μαρτίου, 2011 at 11:17 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply