Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Χρήστος Μπγιάλας μίλησε για τα σχολεία στη Δεσκάτη…

24 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

«Λυπάμαι για την απόφαση που δημοσιοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή του Δήμου Δεσκάτης για πραγματοποίηση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου. Αυτό που αποφασίστηκε από τους 8 της 16μελούς επιτροπής ήταν να πραγματοποιηθεί η παρέλαση αλλά να αποφασίσουν οι σύλλογοι των γονέων των Δημοτικών σχολείων για το τι θα πράξουν. Το Α’ Δημοτικό σχολείο ήδη αποφάσισε να μην πάρουν τα παιδιά μέρος στην παρέλαση. Σε όλα τα υπόλοιπα είμαστε σύμφωνοι», δήλωσε στον Star- Fm 933 ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης και μέλος της Συντονιστικής επιτροπής του Δήμου αλλά και του Α’ Δημοτικού σχολείου Δεσκάτης Χρήστος Μπγιάλας.
«Υπάρχει ένας γενικός αναβρασμός στη Δεσκάτη και όλοι οι γονείς είναι εξοργισμένοι με την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας να κλείσουν τα Δημοτικά σχολεία», είπε ο πρώην Δήμαρχος και ευχήθηκε η Κυβέρνηση να επανεξετάσει το ζήτημα της Δεσκάτης ..»και μέχρι τότε, ο αγώνας θα συνεχιστεί και μάλιστα πολλοί γονείς προτείνουν να ενταθεί», κατέληξε ο Χρήστος Μπγιάλας.

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Μαρτίου, 2011 at 13:01 and is filed under ΔΕΣΚΑΤΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply