Για μία ιστορική στιγμή μίλησε στον Star- Fm 933 ο Πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Γρεβενών Γιάννης Σιούλης: “Αγωνιζόμαστε εδώ και 10 χρόνια, η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία μάς αναγνωρίζει, ήρθε και η σειρά του Ελληνικού κράτους με απόφαση του Γ. Γ. Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή την Δευτέρα  21ηςΜαρτίου να μας αναγνωρίσει”. Έτσι με την υπ’ αριθ. 8520 της 21/03/2011 απόφαση  χορηγήθηκε επιτέλους ειδική αθλητική αναγνώριση στην ομοσπονδία με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ» (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε), για τα αθλήματα της μοτοσυκλέτας.

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών σαν μέλος της ΜΟΤ.Ο.Ε. και ιδρυτικό μέλος της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε., υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια πρωτεργάτης στην προσπάθεια της αναγνώρισης. Η αναγνώριση αποτελούσε πάγιο αίτημα της ΜΟΤ.Ο.Ε. και της Αθλητικής ΜΟΤ.Ο.Ε. για πολλά χρόνια και αυτή η αναγνώριση είναι μια δικαίωση.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών  Δημοσθένης Κουπτσίδης εκφράζει προς τον Πρόεδρο του Μ.Ο.Γ. και Αντιπρόεδρο της ΜΟΤ.Ο.Ε.  Ιωάννη Σιούλη τα συγχαρητήριά του για την αναγνώριση των προσπαθειών του και εύχεται στους νέους ορίζοντες που ανοίγουν στο χώρο των αγώνων μοτοσυκλέτας, οι Αθλητές του Μ.Ο.Γ. να συνεχίσουν να είναι οι πρωταγωνιστές στο άθλημα της μοτοσυκλέτας, με τις πρωτιές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.