Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει ορίσει την 22η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Νερού, με βασικό στόχο την ευαισθητοποίηση του πλανήτη για τη σωστή χρήση αυτού του πολύτιμου αγαθού.
Ενός αγαθού που είναι απαραίτητο για την επιβίωση όλων των μορφών ζωής του πλανήτη, η αλόγιστη και ανεύθυνη χρήση του οποίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΟΗΕ, θα έχει τα επόμενα χρόνια άσχημες συνέπειες, αφού ο μισός πληθυσμός της γης θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα λειψυδρίας.
Το νερό, εκτός από βασική προϋπόθεση για τη ζωή μας, αποτελεί απαραίτητη υποδομή για την ανάπτυξη ενός τόπου.
Τα Γρεβενά είναι ένας τόπος πλούσιος σε υδάτινους πόρους όπου σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές, τα δάση, τα ποτάμια, τις φυσικές λίμνες και τα γεωφράγματα, συμβάλλουν στην τοπική ανάπτυξη, στην οικονομία και στον τουρισμό.
Η 22η Μαρτίου μας υπενθυμίζει ότι ένα αγαθό της καθημερινότητάς μας κινδυνεύει και με αυτό κινδυνεύουμε και εμείς.
Μπροστά σε αυτή την προοπτική πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να αναλογιστούμε το χρέος που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας.
Δεσμευόμαστε ότι η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Γρεβενών θα παρέχει στους δημότες μας ποιοτική υδροδότηση, με επαρκή ποσότητα νερού και με μειωμένες τιμές κόστους από τη νέα χρονιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.