Την περασμένη Τρίτη 15 Μαρτίου 2011, η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών αγωνίσθηκε εκτός έδρας με την αντίστοιχη της Α.Δ. Φθιώτιδας στο γήπεδο της Ν. Άμπλιανης Λαμίας, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Υπηρεσιών Ελληνικής Αστυνομίας.
Σε ένα δυνατό και σκληρό ματς με πολλές φάσεις που κρίθηκε από τις λεπτομέρειες και τον παράγοντα έδρα, νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με το “αγγλικό” 4-3, αφήνοντας όμως ανοιχτή την υπόθεση της πρόκρισης στον επαναληπτικό αγώνα που θα διεξαχθεί την 29-3-2011 στα Γρεβενά.
Το σκορ άνοιξε η ομάδα της Α.Δ. ΦΔΙΩΤΙΔΑΣ στο 10′ με τον Καυκιά, ενώ η ομάδα των Γρεβενών υπό τις οδηγίες του Γιώργου Ισαακίδη, κατάφερε να αντιδράσει πετυχαίνοντας προσωρινά την ανατροπή με τέρματα του Παναγιώτη Χριστοδούλου στο 28′ και του Ευριπίδη Δούμα στο 30΄. Η έλλειψη ηρεμίας όμως στο παιχνίδι των φιλοξενούμενων επέτρεψαν ξανά στον πολύ καλό Καυκιά να ισοφαρίσει στο 32΄ και στον Μέγα να κάνει το 3-2 στο 43΄, το όποιο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Χρήστος Καραγιάννης ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες των Γρεβενών, ξαναέφερε το ματς στα ίσια στο 64΄, όμως για άλλη μια φορά οι παίκτες της Α.Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα με γκολ του Τασούλα στο 64΄, ο οποίος πέτυχε και το τελικό 4-3.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ: Ζαλαώρας, Χαραλάμπους, Πετρόπουλος, Τσίγκας, Χάϊδης, Τσίκνας, Λιάγκας,Καυκιάς, Τασούλας, Ανυφαντής, Μέγας. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Σκούρας, Δρόσος, Καλλιώρας, Μπαχλαβάς, Μάρκου, Ζωγλοπίτης
Α.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Λάχανος, Χριστοδούλου, Χαντάβας, Παπαγεωργίου, Ταμπακάκος, Κύρκος, Γκέτσιος, Ιωαννίδης, Δούμας, Καραγιάννης Χ., Λάλος. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κακούσιος, Νικολόπουλος, Γράβαλος, Καραγιάννης Θ., Κυρατζής, Ντάνας, Ισαακίδης Γ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιορτός Κων/νος με βοηθούς τους Κανδηλάρη και Αναγνώστου του συνδέσμου Φθιώτιδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.