Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Καταλήψη και του Δημοτικού σχολείου του Βατολάκκου

11 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του Δημοτικού σχολείου Βατολάκκου, προβήκαμε σήμερα 11 Μαρτίου 2011 σε μονοήμερη κατάληψη του σχολείου μας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την προτεινόμενη συνένωση-κατάργησή του. Θεωρούμε ότι η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης στα ολιγοθέσια σχολεία είναι το ίδιο ισάξια με αυτή των πολυθέσιων. Ζητούμε να παραμείνει το σχολείο μας και να συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει. Θα αγωνιστούμε για το καλό, πρωτίστως, των παιδιών μας και παράλληλα αυτού του τόπου, μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημα μας.
Η μονοήμερη αυτή κατάληψη είναι μια ένδειξη των επόμενων κινήσεων μας, όπως την κατάληψη των γραφείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γρεβενών και του σχολείου μας επ’ αόριστον.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Η κα Σοφία Παναγιωτίδου, μέλος της “επιτροπής αγώνα”, δήλωσε στο ραδιοφωνό μας, ανάμεσα στα άλλα, πως το Υπουργείο Παιδείας με το κλείσιμο των σχολείων αποδυναμώνει τις μικρές τοπικές κοινωνίες .

This entry was posted on Παρασκευή, 11 Μαρτίου, 2011 at 12:20 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply