Την πρώτη προβολή τής πολύ καλής ταινίας “Ο τουρίστας” ,  πραγματοποιεί η νέα Δημοτική αρχή, το   Παρασκευοσαββατοκύριακο. ” Είναι μία προσπάθεια που καταβάλλουμε,  για να μπορέσουμε να βάλουμε και εμείς ένα μικρό λιθαράκι σε αυτό που λέγετε πολιτισμός στα Γρεβενά” , δήλωσαν στον Star-fm στελέχη της ΔΕΚΕΓ. “Το εάν όμως θα συνεχιστεί, αυτό έχει να κάνει με την προσέλευση του κόσμου, διότι σε διαφορετική περίπτωση, και αφού τα οικονομικά δεν το επιτρέπουν, θα αναγκαστούμε να διακόψουμε, γεγονός που κανείς μας δεν επιθυμεί. Καλούμε λοιπόν όλους τους Κινηματογραφόφιλους των Γρεβενών, να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να δώσουμε ραντεβού στο…πανί” , κατέληξαν τα στελέχη της επιχείρησης. Διαβάστε τώρα λίγα λόγια για την ταινία:

THE TOURIST (Περιπέτεια | 2010 | Έγχρ. | Διάρκεια: 103′ ) Μια γυναίκα, η οποία παρακολουθείται από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ταξιδεύει για τη Βενετία, όπου θα συναντήσει τον καταζητούμενο εραστή της. Στο τρένο γνωρίζει και παγιδεύει έναν ανύποπτο Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος όταν φτάσουν στην Ιταλία θα γίνει στόχος πρακτόρων, της αστυνομίας αλλά και Ρώσων μαφιόζων.

Η ταινία αμερικανικής παραγωγής 2010 «Ο Τουρίστας» σε σκηνοθεσία Φλόριαν Χένκελ φον Ντόνερσμαρκ με τους: Τζόνι Ντεπ, Αντζελίνα Τζολί, Πολ Μπέτανι, Στίβεν Μπέρκοφ θα προβάλλεται στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών από την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011 μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2011. Οι προβολές  έχουν ως εξής:

Παρασκευή 11/3/2011 – ώρα 21:00

Σάββατο 12/3/2011 – ώρα 21:00

Κυριακή 13/3/2011 – ώρα 18:30 και 21:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.