Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συγχαρητήρια μηνύματα του Δημάρχου Γρεβενών στους Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας…

10 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Προς τον Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τον κ. Δημήτριο Τσακνάκη για την προαγωγή του, στις πρόσφατες κρίσεις των Υποστρατήγων στην Ελληνική Αστυνομία, στο βαθμό του Αντιστρατήγου και του εύχεται Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Ηπείρου.
Αποτελεί τιμή για τα Γρεβενά η επιβράβευση του έργου του συμπατριώτη μας Δημητρίου Τσακνάκη, από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προς τον Ταξίαρχο Βάιο Χονδρό
Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης συγχαίρει τον κ. Βάιο Χονδρό, μέχρι πρότινος Αστυνομικό Διευθυντή Γρεβενών, γα την προαγωγή του στο βαθμό του Ταξίαρχου, στις πρόσφατες κρίσεις των Αστυνομικών Διευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας και του εύχεται Καλή Επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, η εμπειρία και η μέχρι σήμερα επιτυχής πορεία του κ. Χονδρού, αποτελούν σημαντικό εφόδιο για την επίλυση και αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων προκύψουν.
Ως Δήμος Γρεβενών θα σταθούμε αρωγοί του δύσκολου έργου του.
Στον ευδοκίμως τερματίσαντα τη σταδιοδρομία του κ. Γρηγόρη Πατσιαρίκα με το βαθμό του Υποστρατήγου,
ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης εύχεται στη νέα πορεία της ζωής του να είναι το ίδιο παραγωγικός και αποτελεσματικός.
Με εκτίμηση
Δημοσθένης Κουπτσίδης
Δήμαρχος Γρεβενών

This entry was posted on Πέμπτη, 10 Μαρτίου, 2011 at 11:10 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply