Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης μιλώντας στον Star-Fm για τα «Γρεβενά και Ανακατωσιά», αφού ευχαρίστησε τον ΜΟΓ που με τα «Ανακατωσάρια» κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κάνει γνωστά τα Γρεβενά στο Πανελλήνιο, είπε πως ο Δήμος όφειλε να διοργανώσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, παρά τη στενότητα του χρόνου, όπου οι σύλλογοι  αλλά και μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τις χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένες,  ενώ αναφερόμενος στο «Μανιταρογλέντι» της Παρασκευής είπε πως φέτος δόθηκαν, ίσως για πρώτη φορά, περισσότερες από 3.000 μερίδες στους παραβρισκόμενους.
Μιλώντας για τα οικονομικά των εκδηλώσεων, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ο Δήμαρχος είπε πως όλες οι εκδηλώσεις κόστισαν τελικά λιγότερο από 10.000 € και πως για πρώτη φορά δόθηκε ιδιαίτερη φροντίδα στους μικρούς φίλους, αφού το τρενάκι και το καρουσέλ που στήθηκαν στην Κεντρική πλατεία και «έφεραν» επιπλέον έσοδα στον Δήμο (1.500€), ήταν στην διάθεσή τους με ένα μικρό εισιτήριο των 2 Ευρώ.
«Ο κόσμος ζητά «Γρεβενά και Ανακατωσιά», διότι οι ίδιοι συμμετέχουν στα τεκταινόμενα και δεν θα είναι πλέον θεατές. Τα «Ανακατωσάρια» έκλεισαν τον κύκλο τους. Τα Γρεβενά γύρισαν σελίδα, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.  Παρά τα όποια λάθη οι πολίτες απάντησαν με τη συμμετοχή τους και η πληρότητα των ξενοδοχείων ήταν στο 100%»,  είπε καταλήγοντας ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.