Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Ημέρα τιμής για την προσφορά της Γυναίκας στην οικοδόμηση μέσα από πολλούς ρόλους μιας κοινωνίας, αλλά και υπενθύμισης για την υποχρέωση της ίδιας της κοινωνίας για πραγματική ισότητα των μελών της.
Η Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας για να έχει πραγματικό και ουσιαστικό νόημα θα πρέπει να μας προβληματίζει καθημερινά και όχι μόνο μία φορά το χρόνο, για την «ισότιμη» παρουσία της στην εργασία, στο σπίτι, στη κοινωνία, στις ίσες ευκαιρίες.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην ισότιμη συνύπαρξη των δύο φίλων, μένουν να γίνουν ακόμη περισσότερα έτσι ώστε τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των γυναικών, να τηρούνται και να εφαρμόζονται με τον απαιτούμενο σεβασμό.
Η σύγχρονη Ελληνίδα απέδειξε  ότι μπορεί να σταθεί και να «υποστηρίξει» οποιονδήποτε ρόλο και αν κατέχει ( (Μητέρας, Εργαζόμενης, Πολιτικού) στον κοινωνικό ιστό της χώρας μας.
Ως Δήμος Γρεβενών στηρίζουμε έμπρακτα την παρουσία της Γυναίκας στην Πολιτική, στην εργασία. Προωθούμε κάθε πρωτοβουλία της Γυναίκας μητέρας, νοικοκυράς, αγρότισσας. Στηρίζουμε τη Γυναικεία επιχειρηματικότητα και ενισχύουμε με κάθε τρόπο το ρόλο των Γυναικών στην τοπική κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.