Ένα ήσυχο  απόγευμα,  είχε την Κυριακή η ομάδα μπάσκετ του Πρωτέα Γρεβενών, αφού επιβλήθηκε σχετικά εύκολα της ομάδας του Πανεδεσσαϊκού με διαφορά 19 πόντων, 75 – 56. MVP  του αγώνα ο πάντα σταθερός Βασίλης Μίχος που σημείωσε 26 πόντους. Πολύ καλός, (χωρίς λάθη σήμερα) και ο Σάκης Ρίγκος, που σημείωσε 9 πόντους με ένα εντυπωσιακό τρίποντο.

Όλα τα παιδιά του Πρωτέα, αν και διαισθάνονται πως οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία λιγοστεύουν, έδειξαν, για μία ακόμη φορά,  ποιος είναι ο ¨Κυρίαρχος του παιχνιδιού¨.

Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, θα πρέπει να κρατούμε ζωντανές τις όποιες ελπίδες μας, δήλωσε στον Star-fm ο προπονητής μας   Πέτρος Μουρουζίδης που για μία ακόμη φορά έδωσε την ευκαιρία να παίξουν όλοι  οι νέοι παίκτες των Γρεβενών.

Με μεγάλη ικανοποίηση,  οι 150 και πλέον φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο κλειστό της πόλης, παρακολούθησαν τις προσπάθειες και των “πιτσιρικάδων” αθλητών του Πρωτέα που όχι μόνο στάθηκαν καλά μέσα στο παρκέ αλλά και σκόραραν.

“Μπορεί ο Πρωτέας να μην καταφέρει να κερδίσει τελικά την παραμονή στην κατηγορία, αλλά κέρδισε σίγουρα τους νέους παίκτες, που χωρίς ενδοιασμούς εμπιστεύεται πλέον ο προπονητής της ομάδας μας “, δήλωσε παράγοντας της διοίκησης του Πρωτέα και συνέχισε λέγοντας πως: “εάν δεν είχαμε τα ατυχή αποτελέσματα στην αρχή της περιόδου, τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την ομάδα μας”.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-7, 35-29, 58-45, 75-56.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Πέτρος Μουρουζίδης): Νίκος Γάτος 2, Τόλης Κολοβός, Τάσος Γράβας 10, Σάκης Ρίγκος 9 (1), Γιώργος  Σπανός 5 (1), Ανδρέας Ψευτογκάς 5 (1), Νίκος Μπότζιαρης, Δημήτρης Μουράτογλου 7 (1), Δημήτρης Καραγιάννης 2, Βασίλης Μίχος 26, Βασίλης Τζήμας 9 (2),Αντώνης  Ντινόπουλος.

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Δασκαλάκης): Πέτκος, Θεοδώρου 4, Σταμπούλης 4, Τσάμης 2, Δοβόπουλος 2, Ζεχερλής 8, Μαύρος 18 (3), Νότης 11 (1), Σταυρουλάκης 2, Γκέκας 5 (1).

Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Αιγινιακός – Αμπελώνας 64-58
Άργος Ορεστικό – Ηρακλής Κοζάνης 72-76
Μεταμόρφωση Βόλου – Φοίνιξ Λάρισας 72-74
Μ. Αλέξανδρος Κρ. Βρύσης – Νίκη Βόλου 75-74
Αριστοτέλης Επανωμής – Αετός Κιλκίς 63-65
Μακαμπή – Αλέξανδρος Αξιούπολης 81-68

Η βαθμολογία σε 17 αγώνες:
Αμπελώνας 31
Νίκη Βόλου 30
Μεταμόρφωση Βόλου 28
Φοίνικας Λάρισας 28
Ηρακλής Κοζάνης 27
Αργος Ορεστικό 26
Αιγινιακός 26
Αετός Κιλκίς 26
Μακαμπή 26
Μέγας Αλέξανδρος Κρύας  Βρύσης 26
Αριστοτέλης Επανωμής 23
Πρωτέας Γρεβενών 22
Πανεδεσσαϊκός 21
Αλέξανδρος Αξιούπολης 17.

Η επόμενη αγωνιστική (18η, 13/03) : Νίκη Βόλου – Πρωτέας Γρεβενών, Αμπελώνας – Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης, Ηρακλής Κοζάνης – Αιγινιακός, Φοίνιξ Λάρισας – Άργος Ορεστικό, Αετός Κιλκίς – Μεταμόρφωση Β., Αλέξανδρος Αξιούπολης – Αριστοτέλης Επανωμής, Πανεδεσσαϊκός – Μακαμπή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.