Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η κοπή της πίτας του “Φαέθων”

27 Φεβρουαρίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Η κοπή της πίτας της Αερολέσχης Γρεβενών«Φαέθων», πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στο Καφέ Κρεσέντο στα Γρεβενά. Στην εκδήλωση , παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ματθαίος Αδάμος, ο Διοικητής του στρατοπέδου Γρεβενών Δημήτρης Βουτσής, οι Αντιδήμαρχοι  Χρήστος Παρασκευαΐδης, Γιώργος Γούλας, Κώστας Μιχαλογιάννης,  οι Δημοτικοί σύμβουλοι: Βάϊος Κόραβος, Οδυσσέας Βλάχος  και Γιώργος Αρμπάρας και πολλοί φίλοι της Λέσχης.
Η Πρόεδρος της Αερολέσχης Αναστασία Κωνσταντή – Καραγιάννη, αφού καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους, μίλησε για τα σχέδια της Λέσχης που έχουν να κάνουν με την προσέλκυση νέων μελών αλλά και τη δημιουργία μικρού αεροδρομίου για τους σκοπούς της, και ανάγνωσε μηνύματα του Βουλευτή Γρεβενών Θανάση Χαντάβα και του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργου Δασταμάνη.


Ο δήμαρχος Γρεβενών αφού πήρε τον λόγο, δήλωσε λάτρης των « πτήσεων» , κι όπως είπε …»και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών Απόστολος Τσένης είναι ιπτάμενος» , και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά έτσι ώστε να καταφέρει τελικά η Αερολέσχη Γρεβενών να αποκτήσει δικό της αεροδρόμιο, αφού πρώτα όμως διευθετηθούν κάποια ζητήματα που αφορούν καταπατημένες εκτάσεις γης στον συγκεκριμένο χώρο κοντά στους Μαυραναίους Γρεβενών.


Η τυχερή της εκδήλωσης ήταν η Νάγια Χαριζοπούλου που μαζί με το φλουρί, κέρδισε και μια πτήση δωρεάν από την Αερολέσχη Γρεβενών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβάλλονταν Βίντεο και εικόνες από πτήσεις που πραγματοποίησαν μέλη της λέσχης.
(Για πληροφορίες και εγγραφές νέων μελών μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6944105181 Θεόδωρο Καραγιάννη).

This entry was posted on Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου, 2011 at 12:50 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply