Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψαν τη Δευτέρα 14-02-2011 το βράδυ, οι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Αφού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνάντηση της Δευτέρας, οι διαιτητές μας σε μια λίτη εκδήλωση, έκοψαν την πίτα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Για την ιστορία ο τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Τσιαμήτρος, βετεράνος διαιτητής και νυν καθηγητής και παρατηρητής διαιτησίας, ο οποίος κέρδισε ένα ρολόι χρονόμετρο.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πορεία των γρεβενιωτών διαιτητών, ήταν ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, κ. Γιώργος Κοσματόπουλος. Ο κ. Κοσματόπουλος τόνισε, ότι οι διαιτητές μας αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές των Γρεβενών, αφού αριστεύουν με τις διαιτησίες τους στις επαγγελματικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου και παράγοντες απ’ όλη την Ελλάδα, εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτούς.
Η συγκυρία είναι πολύ ευνοϊκή για μας, δήλωσε ο αρχιδιαιτητής Αργύρης Νατσιόπουλος.

Συγχαρητήρια στους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στα γήπεδα κάθε Σαββατοκύριακο, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση στα νέα παιδιά, να παρακολουθήσουν τη σχολή διαιτησίας, ώστε να εμπλουτιστεί με νέο δυναμικό η διαιτησία των Γρεβενών.

Η όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε στους διαιτητές ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, κ. Γιώργος Κοσματόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.