http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/0687224C57D7C5E5908DEF73667220C4.jpg«Προς το παρόν θέλω να ηρεμήσω, να δω την οικογένειά μου και αμέσως μετά θα ανακοινώσω τα επόμενα βήματά μου. Το βέβαιο είναι ότι αλλάζει δραματικά η ζωή μου. Ομως είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω πολιτικά. Ο Ψωμιάδης τώρα αρχίζει. Ολη η ιστορία μού στοίχισε, όμως το ξεπέρασα και πλέον νιώθω πιο δυνατός. Δεν θα καθήσω… φρόνιμα, αλλά δεν είναι της ώρας να πάρω αποφάσεις», έλεγε χθες στα «ΝΕΑ» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, αποφεύγοντας πάντως να ανοίξει τα χαρτιά του για τα σχέδιά του.

Παρότι όλες αυτές τις ημέρες ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός ως προς τη στάση που κράτησε η Νέα Δημοκρατία, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι στη Νέα Δημοκρατία και στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά. Ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξαν πολλοί, ακόμη και μέσα από το κόμμα του, που τον πολέμησαν, με αποτέλεσμα από επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα να γίνει αποδιοπομπαίος τράγος. «Αφού δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να με εξοντώσουν πολιτικά, με εξόντωσαν δικαστικά», είπε.

Ο ίδιος παρακολουθεί όλες τις διεργασίες στον χώρο της Κεντροδεξιάς και έχει κάνει, όπως λέει, πολλές σκέψεις και συζητήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.