Δείτε τα τακτικά μέλη της Οικονομικής επιτροπής και Ποιότητας Ζωής
http://4.bp.blogspot.com/-WWOHKhTrkXg/UOmwGl0aMRI/AAAAAAABYBM/8iiAmEPdGns/s1600/P1064092.JPGΠραγματοποιήθηκε την Κυριακή (6/1), η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανάδειξη του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών. Πρόεδρος της συνεδρίασης, ο πλειοψηφών σύμβουλος Αθανάσιος Τσακστάρας. Παρόν στη συνεδρίαση ήταν και ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης.
Στην συνεδρίαση συμμετείχαν 36 δημοτικοί σύμβουλοι.

Για την θέση του Πρόεδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, εκλέχθηκε με την πρώτη ψηφοφορία, με ψήφους 22 υπέρ και 14 λευκά, ο νυν πρόεδρος του Συμβουλίου Βασίλειος Λάτσος ο οποίος προτάθηκε από την συμπολίτευση.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου, εκλέχθηκε ξανά, μετά από τρεις ψηφοφορίες, ο Χρήστος Τσιαρσιώτης, πρόταση της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, συγκεντρώνοντας 28 ψήφους υπέρ, 7 λευκά και 1 άκυρη.

Γραμματέας εκλέχθηκε ο Ευθύμιος Σαράντης , πρόταση της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, με ψήφους 29 υπέρ, 6 λευκά και 1 άκυρη.

Τακτικά μέλη της Οικονομικής επιτροπής εκλέχθηκαν (με δύο λευκά από την ελλάσονα Αντιπολιτευση) οι:

Γιώργος Αρμπάρας, Χρήστος Παρασκευαΐδης, Οδυσσέας Βλάχος, Βασιλική Σταυροπούλου, Κώστας Παλάσκας, Σωκράτης Στάμος, Στέλιος Τζιαχάνας και Αντώνης Δασκαλόπουλος.

Τακτικά μέλη της επιτροπής Ποιότητας Ζωής, εκλέχθηκαν (με δύο λευκά από την ελλάσονα Αντιπολιτευση) οι:

Γιώργος Ουζουνίδης, Χρήστος Βάιος, Πολυδεύκης Μπατακόιας, Βαρβάρα Τζημορώτα, Ελευθέριος Χατζηγεωργίου, Μιχάλης Μαγιάννης, Νίκος Τζημόπουλος και Αντώνης Τσιάρας.

Δείτε φωτογραφίες από την συνεδρίαση: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.