Τι είπε στους αστυνομικούς η φίλη που είδε τελευταία το θύμα πριν το έγκλημα – O κόσμος όρμηξε να λιντσάρει τον 35 χρονο…

Ήρθε το κορίτσι μου στο σπίτι. Έβαλε το κλειδί στην εξώπορτα της πολυκατοικίας και από κει και πέρα, το πήραν, το τράβηξαν, το σκότωσαν, το βίασαν και του έβαλαν φωτιά!… “

Με αυτά τα λόγια, ο πατέρας της 34χρονης, προσπαθεί να περιγράψει στην Τατιάνα Στεφανίδου, τις τελευταίες στιγμές του παιδιού του. Δεν αντέχει όμως και ξεσπά σε κλάματα.”Δεν είχε ούτε φίλους, ούτε εραστή… Με μια φιλενάδα της έβγαινε κάθε μέρα. Ήταν καλό κορίτσι, χαμογελαστό… Με κανέναν δεν είχαμε διαφορές ” συνεχίζει με φωνή που σπάει.

Την ίδια ώρα, από την Αστυνομία χαρακτηρίζουν τη φρικτή δολοφονία ως ένα έγκλημα πάθους. Στο συμπέρασμα αυτό τους οδηγεί το μένος των δραστών που, πρώτα βίασαν και στη συνέχεια έκαψαν ζωντανή την 34χρονη κόρη γνωστού εμπόρου της πόλης, έξω από το πατρικό σπίτι της.

Τι είδε ο ιατροδικαστής
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιατροδικαστής στο ΣΚΑΪ και στον Νίκο Ευαγγελάτο, δεν αποκλείεται να ήταν περισσότερα από ένα άτομα, που έκαναν το έγκλημα. Ο δράστης ή οι δράστες, χτυπούσαν το κεφάλι της κοπέλας στο τσιμέντο!

Ο θάνατός της, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν ένας συνδυασμός από τα τραύματα στο κεφάλι, τα τραύματα στα γεννητικά όργανα και τα εγκαύματα στο σώμα της κοπέλας.

Τι είπε η φίλη της στους Αστυνομικούς
Είναι η κοπέλα που θεωρείται πρόσωπο – κλειδί από τους αστυνομικούς, καθώς την είδε τελευταία, λίγο πριν το έγκλημα.

Χωρίστηκαν δύο στενά πιο κάτω, μετά τη νυχτερινή τους διασκέδαση…
Όπως είπε λοιπόν η κοπέλα, στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, το 34χρονο θύμα δεν είχε κάποια ερωτική σχέση αυτό το διάστημα.

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Δεν είχε αναφέρει ποτέ στη φίλη της ότι δέχεται απειλές ενώ έδειχνε χαρούμενη και καθόλου προβληματισμένη.
Επίσης, όπως είπε στην κατάθεσή της, η φίλη του θύματος, στο νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζαν πριν το έγκλημα, δεν τις ενόχλησε κανένας. Τίποτα δηλαδή δεν έδειχνε, τη φρίκη που θα ακολουθούσε…
“Δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα της συνέβαινε κάτι τέτοιο”, φέρεται να είπε η κοπέλα στους Αστυνομικούς.

Το χρονικό…
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 05.00 το πρωί. Ένας κάτοικος της περιοχής άκουσε μια γυναίκα να στριγγλίζει και βγήκε στο μπαλκόνι να δει τι συμβαίνει. Είδε την 34χρονη να καίγεται ζωντανή και να ουρλιάζει από τους αφόρητους πόνους. Έτρεξε με έναν κουβά νερό αλλά δεν πρόλαβε να τη σώσει. Όταν πλησίασε στην πυλωτή της επίμαχης πολυκατοικίας διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε υποκύψει στα τραύματά της.

ΦΩΤΟ από το ThrakiToday

Τραγική ειρωνεία…
Τη στιγμή που ένας από τους γείτονες άκουσε τα ουρλιαχτά της 34χρονης και έτρεξε με έναν κουβά νερό για να τη σώσει, κατέβαιναν στο δρόμο ο πατέρας και ο αδερφός του θύματος.
Ο αδερφός της είχε τη μηχανή του παρκαρισμένη στην πυλωτή και ανησύχησε. Ο γείτονας τους είδε και τους φώναξε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας για να τον βοηθήσουν. Αλλά δεν πρόλαβαν… Πατέρας κι αδερφός δεν ήξεραν ότι η γυναίκα που είχε δολοφονηθεί, ήταν το ίδιο τους το αίμα.

Newsit.gr

35χρονος ο δράστης του φρικιαστικού εγκλήματος

Φέρεται να ομολόγησε τελικά, όπως αναφέρουν πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σύμφωνα με το xanthipress.gr ,ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου από το Μυρωδάτο, προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα ενώ λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει ! Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με άλλες πηγές δεν προχώρησε σε ομολογία αλλά οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σίγουροι ότι πρόκειται για αυτόν. Εφόσον ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και τον ύποπτο, θα προχωρήσουν σε σύλληψη και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.

Δεν επιβεβαιώνεται αν ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας – πριν από ένα χρόνο- αλλά δεν είχε προφυλακιστεί, χωρίς να είναι γνωστοί ακόμη οι λόγοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.