http://3.bp.blogspot.com/-hh4FYHzXz2M/ULStlArbGII/AAAAAAAABQE/0wU2_nMiqrY/s1600/PB263106.JPGΣτη συνέχεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών της Δευτέρας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (28/11), και παρά την πρόθεση των δημοτικών συμβούλων να βοηθήσουν στο να βρεθεί λύση με το μικρότερο τίμημα για την επιχειρηματία που με αίτησή της ζητούσε να λύσει τη μίσθωση του δημοτικού καταστήματος, που η ίδια είχε φτάσει στο ποσό των  3.300 ευρώ, από την στιγμή που η ίδια δεν υπέγραψε την σύμβαση με τον δήμο Γρεβενών για την συγκεκριμένη μίσθωση, (πρόταση που της έγινε από το Δημοτικό συμβούλιο για να μπορέσει στη συνέχεια να λυθεί η σύμβαση ),  την κήρυξε έκπτωτη.

Αυτό σημαίνει ότι  ο Δήμος Γρεβενών:  θα εισπράξει την εγγυητική επιστολή των 1.080 ευρώ από το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (εγγυητική που είχε κατατεθεί για να πάρει κάποιος μέρος στη δημοπρασία), να επαναλάβει τη δημοπρασία του συγκεκριμένου δημοτικού καταστήματος, όπου σε περίπτωση που το μίσθωμα που επιτευχθεί δεν θα ξεπεράσει το ποσό των 3.300 ευρώ, η συγκεκριμένη επιχειρηματίας , να καταβάλει στον Δήμο Γρεβενών τη διαφορά μέχρι το ποσό αυτό φτάσει το παραπάνω ποσό, για όσο διάστημα διαρκεί η μίσθωση. Για έξι ή ακόμη και δώδεκα χρόνια.

Τέλος αποφασίστηκε  να βεβαιωθούν σε βάρος της τα ενοίκια  για το χρονικό διάστημα  άρνησης της υπογραφής της σύμβασης,  δηλ. από τις  23/10/2012 μέχρι να εγκατασταθεί νέος μισθωτής  με μηνιαίο μίσθωμα 3.300 ευρώ.

Δείτε πώς το συνολικό ποσό μπορεί να φτάσει και τα 288.000 ευρώ.

Νομικοί κύκλοι μετέφεραν στο Star-Fm.gr πως η συγκεκριμένη επιχειρηματίας «αυτοκτόνησε» επιχειρηματικά από την στιγμή που δεν προσήλθε στον Δήμο να υπογράψει τη σύμβαση για την μίσθωση του συγκεκριμένου δημοτικού καταστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.