Συνεντεύξεις με..αθλητικό ενδιαφέρον

Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 7 απόγευμα στην Αίθουσα Κων/νος Σκέντζιος. Θα γίνει οικονομικός απολογισμός καθώς επίσης και συζήτηση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία του Νομού δήλωσε στον Star Fm ο Πρόεδρος Γιώργος Κοσματόπουλος.
Αναφορικά με την ιδιότητά του ως υπευθύνου των γηπέδων το Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Γρεβενών, για τις προπονήσεις των αθλητών των σωματείων στίβου που γίνονται χωρίς συνεννόηση δήλωσε πως θα πρέπει να συναντηθούν μαζί του και να συζητήσουν τις όποιες προτάσεις έχουν. Ο ίδιος πρότεινε στους προπονητές να αποκτήσουν κλειδί για να μπαίνουν στο ΔΑΚ όταν χρειάζεται και “όχι σαν κλέφτες” και αυτοί (οι προπονητές) το αρνήθηκαν. Ο Γιώργος Κοσματόπουλος, για την μεταφορά των τραπεζιών πινγκ πονγκ που υπήρχαν στο Κολυμβητήριο είπε πως έγινε για να αξιοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος για τους αθλητές του Κολυμβητηρίου και πως γίνονται προσπάθειες από την Δημοτική αρχή να βρεθεί κατάλληλος χώρος που θα στεγάσει τους φίλους του συγκεκριμένου αθλήματος.

Στον Star-Fm 933 μίλησε τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ο νομικός Κώστας Παπανικολάου για τις οφειλές της ΠΑΕ Πυρσός στον πελάτη του Χρήστο Βελώνη ανέφερε πως: “η ομάδα οφείλει στον ποδοσφαιριστή 9.900€ και από την πλευρά τους γίνονται προσπάθειες να βρεθεί ο τρόπος που θα δωθούν τα χρήματα, ακόμη και συμβιβασμός αλλά από την πλευρά του ΦΑΣ Πυρσού δεν έγινε καμία επαφή”…

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε και για την ομάδα του ΠΡΩΤΕΑ που βρέθηκε δίπλα της ως μέλος της Διοίκησης περίπου 3 χρόνια, πως θα συνεχίσει να την στηρίζει που σίγουρα όπως ανέφερε αξίζει να παίζει σε “μεγαλύτερα σαλόνια”.

Στο Studio2 του σταθμού εκτός από τον Χρήστο Μίμη ήταν και ο Λουκάς Νίκου με νέο look.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.