Για «υπόθεση-θρίλερ» μιλάει αξιωματικός της Ασφάλειας

http://img.protothema.gr/6211B4BD6EA6630CA4DF81CDA94E886D.jpgΤο γεγονός ότι από τις μέχρι στιγμής έρευνες, δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να έχει δει ή να έχει ακούσει κάτι για το σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης μαθήτριας το βράδυ της Κυριακής στη Χρυσή Ακτή στην Πάρο, δυσκολεύει το έργο των αρχών.

Οι άνδρες της Ασφάλειας, ρώτησαν δεκάδες ανθρώπους στο νησί και ειδικότερα κοντά στο σημείο όπου σημειώθηκε το συμβάν όμως κανένας δεν έδωσε κάποιο πολύτιμο στοιχείο. Κανείς δεν είδε, δεν άκουσε, δεν γνωρίζει το παραμικρό…

Το μυστήριο, περιπλέκεται ακόμη περισσότερο καθώς ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να αποφανθεί με κατηγορηματικό τρόπο από πού προήλθαν τα τραύματα ούτε εάν το κορίτσι έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Την ίδια ώρα, πενιχρά είναι τα στοιχεία που συγκέντρωσε από την αυτοψία το ειδικό κλιμάκιο από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια Σύρου στο σημείο και έτσι οι αστυνομικοί ελπίζουν στα ευρήματα από την έρευνα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις από τις επτά το απόγευμα μέχρι και τις εννέα το βράδυ, στο κινητό της 15χρονης κοπέλας για να λύσουν το γρίφο.

«Είναι μια υπόθεση θρίλερ. Η πρώτη εικόνα δίνει την εντύπωση της άγριας επίθεσης καθώς το κορίτσι βρέθηκε χωρίς το κάτω μέρος του μαγιό της και με μώλωπες σε όλο της το κορμί. Όμως, το σημείο όπου βρέθηκε και τα βράχια δεν αποκλείουν και τ0ο ενδεχόμενο του ατυχήματος» λέει στο protothema.gr αξιωματικός της Ασφάλειας που ασχολείται με την υπόθεση.

Έγκυρες «πηγές» αναφέρουν ότι οι εκδορές που έχει στο λαιμό της, δεν προέρχονται από βίαιες κινήσεις κάποιων που θέλησαν να τη βασανίζουν ή να τη στραγγαλίσουν αλλά από τα κορδόνια του μαγιό της.

Η μικρή, νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Αττικού Νοσοκομείου μετά από επέμβαση στην οποία υπεβλήθη και η κατάσταση της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.