Δείτε τα trailer

«Αεροπλάνα»: Η νέα ταινία animation της Ντίσνεϊ

Η τελευταία ταινία animation από τα στούντιο της Ντίσνεϊ είναι τα «Αεροπλάνα». Πρόκειται για την ιστορία του Ντάστι, ενός αεροπλάνου που ψεκάζει καλλιέργειες και που ονειρεύεται να τρέξει σε αγώνες.

Το κυριότερο είναι ότι ο Ντάστι τρέμει τα ύψη, καθώς πάσχει από υψοφοβία. Παρόλους τους φόβους του και χάρη στην ενθάρρυνση του μέντορά του, Σκίπερ, ενός μαχητικού αεροπλάνου του πολεμικού ναυτικού, ο πρωταγωνιστής με τον ένα κινητήρα και τους μόλις 680 ίππους καταφέρνει να κριθεί, οριακά βέβαια, υποψήφιος για να διαγωνιστεί.

Σκηνοθέτης των «Αεροπλάνων» της Ντίσνεϊ, είναι ο Κλέι Χολ, ενώ η παραγωγή είναι του ιδιαίτερα ταλαντούχου, Τζον Λάσιτερ.

Η ταινία παίζεται εδώ και λίγο καιρό στους κινηματογράφους,  η φωνή του Ντάστι στα ελληνικά ανήκει στον Γιώργο Καπουτζίδη και φιλοδοξεί να επαναλάβει την τεράστια επιτυχία των «Cars».

To Trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 18:30
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 18:30
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 18:30
Κυριακή: 27 Οκτωβρίου 18:30
Δευτέρα: 28 Οκτωβρίου 18:30

 

Λευκός Οίκος: Η Πτώση (White House Down)

Ο σκηνοθέτης Roland Emmerich αξιοποιεί την πολύτιμη εμπειρία του στις ταινίες δράσης αλλά και στην καταστροφή του Λευκού Οίκου (Μέρα Ανεξαρτησίας), ενώ παράλληλα φωτίζει εύστοχα την κωμική χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Έτσι, εκτός από εντυπωσιακές σκηνές καταστροφής και κυνηγητού, το «Λευκός Οίκος: Η Πτώση» διαθέτει ατάκες και διαλόγους που κλείνουν το μάτι στον θεατή και αποφορτίζουν την ένταση, προσφέροντας μια εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία.

Υπόθεση: Ο John Cale (Channing Tatum) είναι μέλος της αστυνομίας του Καπιτωλίου και έχει μόλις ενημερωθεί ότι η αίτηση για να γίνει μυστικός πράκτορας στην υπηρεσία του Προέδρου των ΗΠΑ James Sawyer (Jamie Foxx)έχει απορριφθεί. Στην προσπάθεια του να μην απογοητεύσει τη μικρή του κόρη με τη δυσάρεστη είδηση, την ξεναγεί στον Λευκό Οίκο. Για κακή τους τύχη όμως, μια βαριά οπλισμένη παραστρατιωτική οργάνωση καταλαμβάνει το κτίριο. Τώρα, καθώς η κυβέρνηση διαλύεται και ο χρόνος τελειώνει, είναι στο χέρι του Cale να σώσει τον Πρόεδρο, την κόρη του και φυσικά τη χώρα.

Σκηνοθεσία: Roland Emmerich
Σενάριο: James Vanderbilt
Παραγωγοί: J. Fischer, Harald Kloser, James Vanderbilt, Larry Franco, and Laeta Kalogridis
Παίζουν: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Joey King, Jason Clarke, Richard Jenkins, and James Woods
Μουσική: Thomas Wander & Harald Kloser

To Trailer:

Μέρες και ώρες προβολής:

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 21:00
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 21:00
Σάββατο 26 Οκτωβρίου 21:00
Κυριακή: 27 Οκτωβρίου 21:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.