Επιστολή απέστειλαν οι ιδιοκτήτες των ΤΑΞΙ Γρεβενών στον Βουλευτή του Νομού για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματός τους. Η επιστολή έχει ως εξής:

Κύριε Βουλευτά,
Ως τοπικός Βουλευτής, οφείλετε να γνωρίζετε τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ήδη ο κλάδος μας και την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει.
Τις ημέρες αυτές συζητείται η ψήφιση Προεδρικού διατάγματος για την πλήρη απελευθέρωση του επαγγέλματος μας, με βάση τα όσα ορίζονται στο Ν.3919/2011.
Ο νόμος αυτός, όπως οφείλετε να γνωρίζετε, δεν συνάδει με καμία ευρωπαϊκή νομοθεσία, ‘όπως αναληθώς αρέσκεστε να διατείνεστε και αποτελεί την «ταφόπλακα» του επαγγέλματος μας, το οποίο η κυβέρνηση με κάθε τρόπο οδηγεί στην οικονομική εξαθλίωση και καταστροφή.
Ζητάμε από εσάς άμεσα να πάρετε θέση, για το εάν συμφωνείτε με το προς ψήφιση Προεδρικό Διάταγμα και τα όσα εκεί προβλέπονται. Άμεσα να διευκρινίσετε , εάν θα υπερψηφίσετε το εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα, ακολουθώντας δίχως άλλο την κομματική πειθαρχία ή θα υψώσετε το ανάστημα σας έναντι της καταστροφικής για τον κλάδο μας, πολιτική της Κυβέρνησης.
Άμεσα να παρέμβετε προς τον αρμόδιο Υπουργό για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου μας. Άμεσα να στηρίξετε τις θέσεις μας ,στα πλαίσια των διαδικασιών του Κοινοβουλίου, ώστε να γίνει γνωστό ότι τα όσα επεξεργάζεται η Κυβέρνηση θα οδηγήσουν στην οικονομική καταστροφή μας.
Στην παρούσα οικονομική συγκυρία οι επαγγελματίες του τόπου μας, θέλουν τον Βουλευτή τους αρωγό και συμπαραστάτη στα προβλήματα τους και στα δίκαια αιτήματα τους.

Με τιμή ο Πρόεδρος του Δ.Σ
Δημήτριος Παπαδόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.