Μεταφέρεται στην Αθήνα με C-130

Μαχαίρωσε 11χρονο μέσα σε ξενοδοχείο - Μεταφέρεται στην Αθήνα με C-130

Αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 11χρονο Ρώσο που έκανε διακοπές στον Ανισσαρά Χερσονήσου της Κρήτης εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα.

 

Λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ χθες το παιδί εξαφανίστηκε με τους γονείς του να διαπιστώνουν την απουσία του και να αρχίζουν την αναζήτησή του. Γύρω στις 24.00 ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισε μεγάλη κινητοποίηση για την εύρεσή του.

 

Τελικά, λίγο πριν τις 03.00 τα ξημερώματα το παιδί βρέθηκε μαχαιρωμένο στο πάρκινγκ έναντι του ξενοδοχείου. Έφερε 11 μαχαιριές κυρίως στην πλάτη.

 

Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο, όπου και μπόρεσε να πει ότι του επιτέθηκε ο 20χρονος Ολλανδός εμψυχωτής-ανιματέρ του ξενοδοχείου επειδή του είχε κλέψει την τσάντα με τα εργαλεία του.

 

Δυο ώρες αργότερα, ο Ολλανδός συνελήφθη, ομολόγησε την πράξη του και στις αποσκευές του βρέθηκαν ένα laptop και ένα κινητό τηλέφωνο που ανήκουν στο 11χρονο παιδί.

 

Σύμφωνα με το Mega, η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο πριν τις μαχαιριές το παιδί να έχει υποστεί και σεξουαλική κακοποίηση από τον ανιματέρ. Η οικογένεια έχει φροντίσει ώστε να μεταφερθεί ο 11χρονος στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.