Ο κορονοϊός είναι εδώ και “σφυροκοπά” την χώρα μας.
Σήμερα, καταγράφηκε το εφιαλτικό ρεκόρ των 1.259 νέων κρουσμάτων, κάτι που “ανάγκασε” τον Σωτήρη Τσιόδρα να δώσει το παρών στην ενημέρωση των 18:00, στην οποία βρέθηκαν ως συνήθως οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Μαγιορκίνης.

Το… πάτησε ο Χαρδαλιάς για Σέρρες, Γιάννενα και άλλες περιοχές!
Ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως με απόφαση της Επιτροπής, από την Πέμπτη, 29.10.2020 στις 06:00 το πρωί, ισχύουν τα εξής για τις παρακάτω περιοχές:

Τα Ιωάννινα και ο Σέρρες ανεβαίνουν επίπεδο και γίνονται πια «κόκκινες».

– Ανεβαίνουν επίσης επίπεδο η Νάξος και η Ροδόπη, που θα βρίσκονται πια στο πορτοκαλί του επιπέδου 3, από το κίτρινο του επιπέδου 2.

– Η Δράμα επίσης ανεβαίνει στο επίπεδο 2, από το “πράσινο” επίπεδο 2.

– Τέλος, η Αμοργός λόγω παντελούς έλλειψης κρουσμάτων, κατεβαίνει στο πρώτο, πράσινο επίπεδο, από το επίπεδο 2 που βρισκόταν.

Ο υφυπουργός υπενθύμισε με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου πως ότι οι δοξολογίες θα γίνουν κανονικά, αναλόγως φυσικά των μέτρων που ισχύουν σε κάθε περιοχή. “Σκηνές και καταστάσεις συγχρωτισμού πρέπει να αποφευχθούν. Είναι ώρα ευθύνης. Πόσων μάλλον που η Εκκλησία μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα”, τόνισε, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει αυστηρά μηνύματα σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα.

Newsit

Ο χάρτης στην χώρα: 259 στην Αττική, 291 Θεσσαλονίκη, 12 Κοζάνη…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.