Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

”Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ” ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

6 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 αρχίζουν οι εγγραφές των Ακαδημιών Μπάσκετ του Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών,για αγόρια και κορίτσια από 6 έως 15 ετών, για τη νέα αθλητική χρονιά.
Ο σύλλογός μας, υπηρετώντας το άθλημα της καλαθοσφαίρισης, από τη φετινή χρονιά θα λειτουργήσει και τμήματα κοριτσιών.

Όντας ένας από τους ιστορικότερους συλλόγους της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο, ο ΄΄ Φ.Ο ΠΡΩΤΕΑΣ΄΄ ανέκαθεν φρόντιζε να δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη νέων ταλέντων στον χώρο του αθλητισμού. Στο στόχο αυτό συμβάλλουν οι έμπειροι προπονητές, Χασιώτης Γιάννης, Γκανάτσιος Σάκης, Πενλίδης Λάζαρος, Βακουφτσή Δήμητρα, Καραγιάννης Αντώνης, ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης Κυριάκου Νίκος και ο ορθοπεδικός Λιάντσης Αθανάσιος.

Το όραμά μας είναι ο ”Φ.Ο.ΠΡΩΤΕΑΣ” να αποτελεί διαχρονικά τον αθλητικό πνεύμονα της Πόλης μας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Επισημαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια αθλητές, από τα σπλάχνα των ακαδημιών του συλλόγου μας, συμμετέχουν ενεργά στις εθνικές κατηγορίες καλαθοσφαίρισης.

Κυριότερη επιδίωξη μας είναι να γίνουν τα παιδιά του Συλλόγου μας καλύτεροι άνθρωποι μέσα από τον αθλητισμό. Πρωτίστως ο Σύλλογός μας στοχεύει στο συνδυασμό άθλησης και καλής σχολικής επίδοσης. Παράδειγμα αποτελεί ότι το σύνολο σχεδόν των αθλητών του Πρωτέα εισάγεται κάθε έτος, σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ο αθλητισμός είναι ένα από τα καλύτερα μέσα διαπαιδαγώγησης και αυτό ακριβώς θέλουμε να αναδείξουμε ως Σύλλογος. Σκοπός μας να συνεχίσουμε να εμφυσσούμε στους αθλητές των ακαδημιών μας αξίες όπως η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός και η ομαδικότητα. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θέλουμε να δούμε τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους και πρωτίστως να χαίρονται και να περνάνε καλά.Καλούμε λοιπόν και φέτος τους νεαρούς αθλητές μας να δονήσουν με τη συμμετοχή και τις παιδικές φωνές τους τα Γυμναστήρια των Γρεβενών και όχι μόνο .

Τηρώντας, απαρέγκλιτα, όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (covid-19) και ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, ξ ε κ ι ν ά μ ε.

This entry was posted on Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου, 2020 at 18:49 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply