Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: Υπενθύμιση στους Προέδρους των Κοινοτήτων για την καταγραφή των πολιτισμικών και τουριστικών πλεονεκτημάτων των χωριών τους

26 Ιουνίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Η Δημοτική Αρχή σε συνέχεια του πρόσφατου ανοιχτού καλέσματος που απηύθυνε προς τους προέδρους όλων των κοινοτήτων του Δήμου Γρεβενών, μέσω ονομαστικής επιστολής στον καθένα ξεχωριστά αλλά και δημοσιοποίησης σχετικού δελτίου τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimosgrevenon.gr) και εστάλη στα μέσα ενημέρωσης, υπενθυμίζει στους 62 Κοινοτάρχες να αποστείλουν γραπτώς τα πολιτισμικά και τουριστικά πλεονεκτήματα των περιοχών τους.Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος του εκάστοτε Δήμου. Με τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δεδομένων θα συνταχθούν διεξοδικά οι αναλυτικές και τεκμηριωμένες προτάσεις που θα καταθέσει ο Δήμος Γρεβενών στον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ.Γεώργιο Βαβλιάρα μέσω των αρμόδιων Αντιδημάρχων κ.Ζήση Κιάκα και κ.Δημήτρη Μπόλη.

Συνεπώς, δίνεται χρονικό περιθώριο άλλων δέκα (10) ημερών μέσα στο οποίο όσοι επικεφαλής οικισμών δεν έχουν ακόμη αποστείλει στο Δημαρχείο Γρεβενών, είτε ηλεκτρονικά είτε ταχυδρομικώς, απαντητική επιστολή με πλήρη και λεπτομερή παρουσίαση εκείνων των ιστορικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών στοιχείων που χαρακτηρίζει την κοινότητά τους, να το πράξουν άμεσα.

Η συμμετοχή κρίνεται επιβεβλημένη και αναγκαία προκειμένου να καταρτιστεί επιμελώς ένας πλήρης κατάλογος που θα καταγράφει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κάθε χωριού ώστε ο τελικός φάκελος του Δήμου Γρεβενών να είναι σωστά ολοκληρωμένος και άρτια οργανωμένος, αποφεύγοντας έτσι ελλείψεις, αστοχίες και κενά που θα έχουν αρνητική επίπτωση στην αποτελεσματική τουριστική ανάδειξη του τόπου μας.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Παρασκευή, 26 Ιουνίου, 2020 at 18:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply