Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το Σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» δημιούργησε στο Νοσοκομείο Γρεβενών ξεχωριστό χώρο επειγόντων για τους παιδιατρικούς ασθενείς (εικόνες + video)

26 Φεβρουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών που αφορούσαν στην δημιουργία ξεχωριστού χώρου επειγόντων για τους παιδιατρικούς ασθενείς.
Την διαμόρφωση και τον εξοπλισμό ανέλαβε το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» με χορηγό τον ΟΤΕ.
Πλέον οι παιδιατρικοί ασθενείς θα εξετάζονται σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο , εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Το σωματείο με ανακοίνωση του αναφέρει:
Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι ανακαινίσαμε και εξοπλίσαμε την 31η Αίθουσα Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα, στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, με δωρεά στο Σωματείο μας από τον Όμιλο ΟΤΕ.

Το έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα ανέρχεται στο ποσό των € 2.361.835,27 με τα Μηχανήματα και τον Εξοπλισμό που έχει προσφέρει σε Νοσοκομεία, την μερική χρηματοδότηση Εκπαιδευτικών Ιατρικών Σεμιναρίων καθώς επίσης και με την Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων στα σχολεία.

This entry was posted on Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου, 2020 at 11:52 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΙ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply