Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Δασταμάνης για την “Γρεβενιώτικη ΑΠΟΚΡΙΑ”: “Ελάτε όλοι να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί, αρκεί οι επαγγελματίες της πόλης να σταματήσουν τις καταγγελίες” … (video)

24 Φεβρουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Πρόσκληση προς όλους τους πολίτες του Δήμου Γρεβενών, απήθυνε το πρωί της Δευτέρας, ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις της “Γρεβενιώτικης ΑΠΟΚΡΙΑΣ 2020” και ζήτησε από τους επαγγελματίες,  και λόγω των ημερών, να τα βρούνε μεταξύ τους, να υπάρξει μία σύμπνοια-ειρήνη, για να δουλέψουν μέχρι το πρωί…

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στα ΜΜΕ, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα οικονομικά των φετινών εκδηλώσεων όπου ο προϋπολογισμός τους από τον Δήμο και την Αντιπεριφέρεια Γρεβενών είναι περίπου 30.000€.

Είπε χαρακτηριστικά: “Είναι το μεγαλύτερο ποσό που διατίθεται τα τελευταία χρόνια, αν και θα ήθελα να μπορούσαμε να διαθέσουμε και περισσότερα χρήματα” …

Παρακολουθήστε όλη την συνέντευξη:This entry was posted on Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020 at 13:32 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply