Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η κοπή της Βασιλόπιτας του ΦΟ Πρωτέα Γρεβενών 2020 – Οι βραβεύσεις… (εικόνες + video)

17 Φεβρουαρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Την Κυριακή (16-2) το μεσημέρι, η διοίκηση του ΦΟ Πρωτέα Γρεβενών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, και βράβευσε την Ανδρική ομάδα του Συλλόγου που ανέβηκε στην Β Εθνική κατηγορία την περίοδο 2018-19, χορηγούς της ομάδας, καθώς επίσης και την Εφηβική ομάδα που κατέκτησε την αγωνιστική περίοδο 2018-19, το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Οικογενειακού Κέντρου “Δειλινά” στην Μυρσίνα Γρεβενών, παρουσία της εκκλησίας (Πάτερ Σάββα), του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών Ιωάννη Γιάτσιου, του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, των Αντιδημάρχων: Αλέξανδρου Κατσάλη, Δημητρίου Μπόλη και Αχιλλέα Πασχαγιαννίδη, του Προέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρου Σαββίδη, του Γενικού Γραμματέα της Ενωσης Ιωάννη Κοβεδάρου, του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Γρεβενών Κωνσταντίνου Σούλα, του Διοικητή της Φρουράς Γρεβενών Ανχη Κωνσταντίνου Κούτρα.

Παρακολουθήστε την εκδήλωση (Παρουσιάζει η..αφεντομουτσουνάρα μου):

Οι βραβεύσεις:
Η κοπή της πίτας:

Εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ
This entry was posted on Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020 at 12:40 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply