Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μήνυμα Δημάρχου για τους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2019

28 Αυγούστου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δασταμάνης εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γρεβενών που είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται με την είσοδό τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Μακάρι η ακαδημαϊκή τους πορεία να είναι – όπως το αποτύπωσε ο Καβάφης – «γεμάτη περιπέτειες, γεμάτη γνώσεις», η σκέψη τους να είναι υψηλή και εκλεκτή συγκίνηση το πνεύμα και το σώμα τους ν’ αγγίζει.

Το ίδιο περήφανοι πρέπει όμως να νιώθουν οι γονείς των αυριανών φοιτητών που μέσα σε δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους και όλοι οι καθηγητές των σχολείων μας για τη πολλαπλή υποστήριξη που παρέχουν.

Για τους υποψηφίους και τις υποψήφιες που δεν πέτυχαν το στόχο τους πάλι στα λόγια του Ποιητή θα πρέπει να καταφύγουν, γιατί το πανεπιστήμιο είναι ένας δρόμος αλλά όχι ο μοναδικός και όχι ο πιο βέβαιος για την επιτυχία.

Καλή σταδιοδρομία σε όλες και όλους!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

This entry was posted on Τετάρτη, 28 Αυγούστου, 2019 at 12:28 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply