Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο πρώην Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών: Καλή δύναμη σε όλους με ενότητα…

4 Ιουνίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Καθώς την Κυριακή ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω δημόσια θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νέους αιρετούς του τόπου μας.

Αρχικά, στον Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος εξελέγη πανηγυρικά από τον πρώτο κιόλας γύρο των εκλογών νέος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας. Επρόκειτο για μια νίκη που αντιστοιχεί στην κοινωνική αποδοχή του έργου και των αξιών που ο ίδιος και τα στελέχη του ψηφοδελτίου του πρεσβεύουν για τον τόπο μας.

Εξίσου συγχαρητήρια αξίζουν στον εκ νέου Δήμαρχο Γρεβενών Γιώργο Δασταμάνη και τον νέο Δήμαρχο Δεσκάτης Δημήτρη Κορδίλλα, στους οποίους ο γρεβενιώτικος λαός ανέθεσε το πολύ σημαντικό έργο και την ιδιαίτερη ευθύνη της διαχείρισης των κοινών της περιοχής μας.Τέλος, εύχομαι καλή δύναμη σε όλους τους νεοεκλεγέντες περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, η συμβολή των οποίων σίγουρα θα αποτυπωθεί στο κοινωνικοπολιτικό γίγνεσθαι των Γρεβενών και της Δυτικής Μακεδονίας γενικότερα.

Η σημασία της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι κεφαλαιώδης για τη λειτουργία του πολιτεύματος μας συνολικά.
Χρειάζεται, όμως, ουσιαστική συνειδητοποίηση του μεγάλου βάρους της θεσμικής ευθύνης, παραγωγική συνεργασία, νηφαλιότητα, μεράκι και κυρίως συνεχή διάθεση προσφοράς στον τόπο.
Αν αυτά τα στοιχεία υπάρχουν και εκδηλώνονται κατά τρόπο ανυπόκριτο, το βέβαιο είναι πως ο τόπος μας μπορεί να πάει μπροστά!

Καλή δύναμη σε όλους με ενότητα!

This entry was posted on Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2019 at 18:39 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply