Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λεωνίδας Τεντόγλου: Ευχαριστώ…

29 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

“Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Κασαπίδη Αλλαγή Πορείας και έδωσαν αυτήν την πεντακάθαρη νίκη στα Γρεβενά και στην Δυτική Μακεδονία. Είναι μια νίκη όλων των πολιτών ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων.

Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και με τίμησαν με την ψήφο τους, σε όλους όσους με στήριξαν στην προεκλογική διαδικασία.

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε, σε όλα τα μέλη εκλεγμένα και μη, καθώς και σε όλους τους συντελεστές και εθελοντές

Πιστεύω ακράδαντα στο πρόσωπο του Γιώργου Κασαπίδη γιατί είναι ο άνθρωπος με όραμα με γνώση των τοπικών προβλημάτων, που με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και αγωνιστικότητας και με αποκλειστικό γνώμονα την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, θα πάει την Δυτική Μακεδονία στο ύψος που μας αρμόζει” .

This entry was posted on Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2019 at 23:02 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply