Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ιφιγένεια Στεργιούλα: Ευχαριστώ πολύ…

28 Μαΐου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη δημοτικών αρχών αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με εξέλεξαν δημοτική σύμβουλο του Δήμου Γρεβενών, καθώς και όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο με βοήθησαν, με στήριξαν και ήταν δίπλα μου σε όλη αυτήν την διαδρομή!

Ευχαριστώ τον Κώστα Παλάσκα, τον αρχηγό του συνδυασμού μας, που με επέλεξε να στελεχώσω τον συνδυασμό του, εκτιμώντας τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό ενός νέου ανθρώπου.

Συγχαίρω, επίσης, όλους τους συνυποψηφίους μου στον συνδυασμό για τον έντιμο, αξιοπρεπή, χωρίς εξαρτήσεις και αθέμιτες συναλλαγές αγώνα που δώσαμε. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω άλλωστε ότι μέσα από αυτήν την διαδικασία γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και απέκτησα καλούς φίλους.

Αν και η προσπάθεια δεν αξιολογήθηκε όπως περιμέναμε, κατέγραψε την επιθυμία για έναν Δήμο στήριγμα του πολίτη με διαφανή και έντιμη διαχείριση.

Τέλος, συγχαίρω ακόμη όλους τους υποψήφιους όλων των συνδυασμών, εκλεγέντες και μη, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία με κίνητρο την αγάπη και την διάθεση για προσφορά στον τόπο.

Όσο με αφορά δεσμεύομαι να καταβάλλω κάθε προσπάθεια και να αφιερώσω όσο χρόνο χρειαστεί για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του τόπου μας!

Ιφιγένεια Στεργιούλα

This entry was posted on Τρίτη, 28 Μαΐου, 2019 at 16:54 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply